LG GBF539PVQWB, combină frigorifică No Frost

Combina frigorifică LG GBF539PVQWB e un model deosebit: tehnologie No Frost pentru întregul aparat, iluminare LED, Fresh O Zone, Moist Balance, iluminare LED, dozator de apă, Smart Diagnosis și altele. Finisajul e pe inox și așa trebuie să fie la majoritatea modelelor deoarece e mai elegant decât finisajul pe alb. Deasemenea, îmi place că frigiderul e bine împărțit, totul e bine iluminat iar mânerele au o formă confortabilă. Poate fi alegere perfectă pentru cei care vor o combină spațioasă dar și fiabilă. Nu se compară cu un frigider deoarece congelatorul e ceva mai mare la acesta.

Prețul său e destul de atractiv datorită acelei promoții (discount decent). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Volumul de 314 litri și astfel congelatorul e de 91 litri iar frigiderul e de 223 litri. No Frost e o tehnologie care nu o veți găsi la orice model și mărește eficiența aparatului. Are un afișaj LED și o clasă energetică bună – A+. Dozatorul de apă e bine venit deoarece nu doriți poate să puneți sticle pe suportul de la frigider. Unele combine au suport special pentru sticle dar acea dotare reduce spațiul frigiderului.

Are destule rafturi și suporturi iar pentru legume/carne există compartimente speciale care nu sunt prezente la orice model. Congelatorul are doar 3 compartimente, însă sunt destul de mari. La capitolul design am observat următoarele: finisaj inox, mânere verticale, iluminare interioară cu LED, dozator cu apă și altele.

Pe partea de funcții și siguranță are: funcția super-congelare (pentru congelator), blocare acces copii (foarte important dacă aparatul are control electronic, însă și așa e greu de ajuns la el), avertizare ușă deschisă, Smart Diagnosis etc. Nivelul de zgomot e redus – 41 dB.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate în primul paragraf, e silențioasă, blocare acces copii, designul și e fiabilă.
Minusuri: nu prea are.

LG GBF539PVQWB e o alegere bună iar singurul obstacol poate fi doar prețul deoarece nu e la fel de accesibilă ca și unele dar trebuie să ținem cont că nu e una oarecare. Tehnologia No Frost e binevenită pe orice aparat frigorific deoarece face ca dezghețarea să fie automată și nu manuală. Chiar și consumul energetic scade deoarece nu se mai formează atâta gheață iar alimentele rămân proaspete o perioadă mai îndelungată.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „LG GBF539PVQWB, combină frigorifică No Frost”

  1. nu cumparati acest model de frigider,nu este bun de nimic .cumparati orice numai asta nu,altfel os sa regretati amarnic.

Comentariile sunt închise.