LG GBF530NSQPB, combină frigorifică de 339 litri

LG GBF530NSQPB e o combină frigorifică de ultimă generație deoarece are un volum mare, Total No Frost, Fresh O Zone, iluminare LED, Smart Diagnosis, flux de aer multidirecțional etc. Jos am pus o poză cu acesta pentru a vă face o idee despre designul interior. Dacă vi se pare că e prea mare ori prea scumpă, nu aveți decât să alegeți ceva mai mic care, bineînțeles, e și mai ieftin. Există combine frigorifice accesibile care nu oferă No Frost dar e bine să aibă în special dacă acel aparat are un congelator mare (congelatoarele au un consum mai mare). Dacă vi se pare că e prea dotată pentru cei ați avea nevoie, atunci vă recomand ceva mai ieftin chiar și de la același brand.

Pe partea de preț, nu mi se pare o combină prea accesibilă dar prețul e justificat în mare parte. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina
Combina

Sistemul de răcire e No Frost care nu e prezent la orice aparat frigorific dar există sisteme de răcire similare. Are afișaj LED cu control electronic și ca oricare alt control electronic, oferă mai multe funcții decât la o combină simplă. Clasa A++ de eficiență energetică e potrivită pentru aceasta. Volumul congelatorului mi se pare ok – 91 litri, iar capacitate de congelare e pe măsură. Restul volumului e la frigider și observ că are rafturi din sticlă și compartimente.

Pe partea de design are mânere externe verticale, finisaj pe inox, iluminare cu LED la interior, dozator pentru apă și altele. Nivelul de zgomot e scăzut și cred că putea fi și mai redus.

Plusuri: capacitate mare de stocare, tehnologie No Frost, eficiență energetică, control avansat, dozator apă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

LG GBF530NSQPB e un aparat destul de reușit și care mi se pare destul de interesant din multe puncte de vedere. Dacă nu sunteți fan al acestui brand, nu vă oprește nimeni să luați o combină similară dar fără dozator și fără No Frost de la Samsung, LG, Electrolux etc., de exemplu. Ideea e că sunt mulți producători care oferă modele foarte bune.

Te-ar mai putea interesa