Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GBB92STAXP, combină cu LinearCooling

LG GBB92STAXP e un aparat frigorific care se folosește în bucătărie și oferă un volum suficient de mare. Chiar și dotările sunt impresionante, iar una dintre tehnologii e LinearCooling care menține temperatura și elimina fluctuațiile. Ca multe alte combine, aceasta are un aspect modern pe inox, mânere incorporabile bine evidențiate și un interior vizibil. Tehnologia de iluminare e cea mai bună de pe piață și face față chiar și când aparatul e plin de alimente.

Sunt modele similare dar cu volum diferit sau chiar cu un preț ceva mai atractiv, pentru că dotările sunt diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Clasa energetică A+++ e cea mai bună de pe piață și se oferă pentru un consum de numai 173 kWh pe an. Bineînțeles, aceasta trebuie raportată la volumul total al aparatului. La mijloc aparatului e un special deosebit cu 3 pictograme, iar setarea pentru acesta se face în funcție de ce introduceți în el. E bine să-l aveți pentru că sunt alimente cu un miros specific și nu doriți să se împrăștie în tot aparatul.

Are tehnologie DoorCooling care ține temperatura constantă chiar și la nivelul ușii cu ajutorul unor aerisiri care se află în partea de sus. Toate alimentele trebuie conservate în condiții optime, motiv pentru care sunt necesare dotări moderne.

Păreri pro și contra

Recomand acest model pentru oferă exact ce aveți nevoie – volum, consum de energie mic, capacitate de congelare mare, control WiFi, panou de control touch integrat (nu e atât de vizibil ca și cel clasic), suport pentru sticle de vin, sertar suplimentar pentru carne/pește/legume, nivel de zgomot redus, tehnologii de răcire avansate. Sunt multe de spus despre fiecare dar cred că știți deja câteva lucruri despre acesta. De exemplu, puteți face setări de temperatură de la distanță, adică prin intermediul unei aplicații care trebuie să o instalați pe telefon.

LG GBB92STAXP e mult peste un frigider deoarece are un interior bine organizat și nu ocupă mult spațiu, motiv pentru care poate fi pus într-o bucătărie mică. Frigiderele cu volum mare au o lățime mare și pot ocupa mult spațiu.