LG GBB92MCAXP, combină neagră clasa A+++

Combina frigorifică LG GBB92MCAXP e una din segmentul premium și se vede după cum arată, deoarece panoul de control e integrat în ușă și doar pictogramele și scrisul sunt vizibile. Nu are sens un side by side care ocupă mult spațiu și prețul e destul de piperat, comparativ cu varianta prezentată jos. Prezintă chiar și Smart Diagnosis, pentru ca voi să puteți diagnostica rapid o problemă. Nici nu e nevoie de dozator pentru că e un raft pentru sticle în partea de sus și îl puteți elimina pentru a face loc pentru mai mult.

Compartimentele din acesta sunt chiar generoase că doar e o combină de 384 litri. Îmi place la aceste aparate că sunt compacte și înalte, astfel nu vor ocupa mult spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea de congelare e impresionantă pentru un congelator de 107 litri, iar aici mă refer la 14 kg pe zi. Tehnologia de răcire de pe acest aparat e No Frost și e destul de populară. Interiorul arată foarte bine și alimentele sunt răcite uniform. Suporturile de pe ușă nu lipsesc și vă permit să puneți sticle generoase cu lapte sau apă. Rafturl pentru vinuri poate fi folosit și pentru a pune sticle cu apă dar nu foarte mari.

Păreri pro și contra

Designul e modern și minimalist, chiar nu văd ce nu v-ar plăcea la el, plus că e pe negru metalic. Nu-mi place cele cu panou frontal din sticlă pentru că se văd amprentele. E una dintre cele mai silențioase aparate frigorifice de la acest brand, dar și de pe piață. Are cea mai bună clasă de eficiență energetică de pe piață și pot spune că își merită banii, plus că puteți primi un voucher de 400 lei dacă renunțați la vechiul aparat (prin intermediul programului rabla).

LG GBB92MCAXP beneficiază de tehnologii avansate cum ar fi: congelare expres, iluminare LED, Smart ThinQ WiFi (control de la distanță a aparatului), compresor LiniarCooling, DoorCooling+, sertare Fresh Balancer și Fresh Converter. În sertarul Fresh Converter puteți pune chiar pește sau carne, însă trebuie să faceți și alegerile potrivite. Acesta e destul de generos și aveți acces ușor la orice aliment.

Te-ar mai putea interesa