LG GBB72NSUGN, cele 4 motive pentru care merită

LG GBB72NSUGN e un frigorific de generație nouă care se adresează persoanelor interesate de ceva ușor de întreținut, cu eficiență energetică ridicată și care să arate bine. Se poate vedea că are o clasă de eficiență superioară modelului Whirlpool întrucât are o capacitate puțin mai mică (384 litri).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de generație nouă de la un producător de top. Din poza de alături se poate vedea că e un aparat de culoare argintie cu panou de comandă poziționat pe ușa frigiderului.

Păreri pro și contra

În rândurile care urmează am să evidențiez principalele 4 motive pentru care merită să achiziționăm modelul LG GBB72NSUGN:
– Are o eficiență energetică superioară, adică vine cu clasa D și un consum de 215 kWh pe an. E important să alegeți aparate cât mai eficiente deoarece pe parcursul utilizării o să recuperați o parte din banii dați pe el.
– Sistemul de răcire e unul avansat deoarece vine cu No Frost și compresorul smart inverter cu LinearCooling. No Frost asigură o răcire fără a produce gheață (nu e necesară dezghețarea), iar compresorul reduce fluctuațiile de temperatură.
– E un model smart deoarece este echipat cu Smart ThinQ care presupune posibilitatea controlului prin intermediul unui telefon mobil.
– Interiorul e foarte bine compartimentat deoarece are chiar și suport pentru sticle de vin. La interior o să întâlnim rafturi din sticlă și multe altele.
Un alt lucru care nu trebuie trecut cu vederea e faptul că acest model vine cu un nivel de zgomot ceva mai mic decât media, fiind vorba despre 35 decibeli.

Per ansamblu, acest model vine cu cele mai utile lucruri care te-ar interesa la un aparat și e ușor de folosit. Eu recomand întotdeauna ca oamenii să se uite ca frigorificul să aibă No Frost și eficiență energetică cât mai bună.