LG GBB72MCVGN, combină de 384 litri pe culoare antracit

LG GBB72MCVGN e o combină frigo modernă pentru cei interesați de ceva special ca design și dotări. Printre dotările sale se numără No Frost, Door Cooling și raft de sticle.
Este echipat cu diverse facilități așa încât utilizarea sa să fie una simplă, iar întreținerea să nu fie necesară (mai ales pe partea de dezghețare).

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care arată bine și vine doar cu dotări utile.
Din imaginea de alături se poate observa că aparatul e unul de culoare antracit, iar mânerele sunt unele integrate.

Păreri pro și contra

Sunt mai multe aspecte pozitive care trebuie luate în considerare, iar printre acestea cele mai importante sunt alături:
– Vine cu No Frost așa încât răcirea să se realizez uniform și să nu fie necesară dezghețarea frigiderului ori a congelatorului.
– Eficiența energetică e una foarte bună deoarece discutăm despre clasa D cu un consum energetic de 215 kWh pe an. Ar mai trebui adăugat că în cazul în care se întrerupe curentul are o autonomie de funcționare fără curent de 9 ore.
– Vine cu DoorCooling care cred că se vrea a fi o alternativă la Multiflow. Această tehnologie răcește rapid alimentele poziționate pe ușă.
– Sticlele de vin vor sta exemplar de acum încolo deoarece aparatul are un raft special care poate stoca până în 5 sticle.
– Are compresor tip Linear Cooling precum e în cazul altor modele premium. Acesta are rol de păstrare a alimentelor ca proaspete mai mult timp și de a economisi energie electrică.

Din păcate nu are caracteristici smart precum ar fi cele de urmărire de pe telefon, dar nici nu cred că aveți nevoie de așa ceva.

Modelul LG GBB72MCVGN e unul de generație nouă care se va dovedi perfect pentru cei interesați de ceva cu capacitate mare, consum mic de curent și care nu trebuie întreținut.

Te-ar mai putea interesa