LG GBB62SEHMN, combină frigo de culoare bej

LG GBB62SEHMN e o combină modernă de culoare bej care se adresează persoanelor care vor un aparat încăpător. Face parte din categoria aparatelor premium întrucât vine cu o multitudine de facilități utile pe care am să le enumăr în rândurile de mai jos.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă vizual, dar și dpdv al dotărilor. Din imaginea de alături se poate vedea că aparatul e unul de culoare bej cu mânere integrate și panou de comandă situat pe ușa frigiderului.

Păreri pro și contra

Modelul LG GBB62SEHMN vine cu o capacitate de 384 litri așa încât să fie mai mult decât suficient pentru o familie de 3-4 persoane.
Principalele atuuri ale acestui model ar fi următoarele:
– Vine cu un sistem de răcire avansat, adică Full No Frost. Acesta presupune că nu se produce gheață, iar din această cauză nu va fi necesară dezghețarea.
– Consumul energetic anual e de 257 kWh așa încât clasa de eficiență energetică să fie E.
– Dimensiunile sunt unele suficiente pentru a favoriza o capacitate cât mai mare. E vorba despre dimensiuni de 60x68x203 lxaxî cm.
– Are facilități smart, iar eu mă refer la Smart ThinQ . CU ajutorul acestei facilități se pot regla de pe telefon anumiți parametri precum temperatura.
Din păcate nu are Multiflow, adică acel sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi. În schimb, are No Frost care asigură o răcire uniformă.

De final trebuie să scriu că acest model se adresează persoanelor interesate de un aparat premium ușor de folosit și care să aibă nevoie de o întreținere minimă.
Referitor la producătorul Lg trebuie să scriu că e unul de top, produsele sale fiind fiabile și cu multe dotări utile.

Te-ar mai putea interesa