LG GBB62PZFFN, combină cu clasă A+++

Combina frigorifică LG GBB62PZFFN e una ceva mai mare dacă vreți o capacitate care să se apropie de 400 de litri. Totuși, aparatul devine mai înalt pentru că lățimea sa se menține (60 cm), astfel poate fi pus chiar și în locul unui frigider. Se ajunge ușor la orice raft, e mai dificil doar pentru copii. Acum avem un congelator chiar mare, deoarece capacitatea depășește 100 de litri. Sunt incorporate multe tehnologii care fac aparatul mai eficient și competitiv.

Se pot pune multe pe rafturi și suporturile de la ușă, iar sticlele de vin sau apa poate fi așezată pe raftul special de sus. Un suport pe ușă e generos pentru sticle de lapte și nu numai, iar vizavi de el se află sertarul Fresh Converter. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatele cu eficiență A+++ sunt cele mai bune dacă ne dorim un consum mic și veți recupera pe parcurs banii deoarece facturile vor fi mai mici la energie. No Frost e o dotare foarte importantă și nu lipsește nici de pe aparatele ieftine, fără aceasta congelatorul ar fi fost cu dezghețare manuală. Sunt variante și mai accesibile însă cu mai puține dotări, însă nu veți regreta alegerea de sus.

Păreri pro și contra

Sistemul de răcire DoorCooling+ e avansat și distribuie mai bine aerul rece din interior, astfel că nu există diferențe de temperatură între rafturi. Controlul electronic e tot mai popular pe aparate și pe acesta avem WiFi, deci se poate folosi telefonul ca și o telecomandă. Sincer să fiu, nu prea e atât de util pentru că nu veți schimba foarte des setările și nici nu cred că vor fi probleme cu aparatul. Displayul extern e unul vizibil indiferent de luminozitatea camerei și ar fi arătat bine dacă ar fi fost o lumină în zona mânerelor.

LG GBB62PZFFN are un congelator cu capacitate de înghețare mare și care nu o veți găsi la orice model de pe piață. Acest producător e destul de experimentat și se vede după aparatele lansate, iar concurența e destul de puțină dacă ne interesează strict doar aparate avansate.

Te-ar mai putea interesa