LG GBB61PZHZN, frigorific cu invertor şi No Frost

LG GBB61PZHZN este o combină frigo cu o capacitate netă de 341 litri şi compresor inverter. Acest fel de compresor ajută la economisirea energiei, iar în felul acesta se obţine o eficienţă energetică A++.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar in poza de alături puteţi observa că e vorba despre un aparat cu uşi reversibile (adică acestea pot fi montate să se deschidă spre stânga ori dreapta).


Păreri pro şi contra

Combina frigorifică LG GBB61PZHZN are un nivel de zgomot de 36 decibeli… foarte mic. Acest lucru se datorează şi compresorului. Alte avantaje ale unui compresor inverter ar fi durabilitatea (are o garanţie mai mare decât a aparatului) şi silenţiozitatea.
Aparatul poate fi integrat într-un ansamblu smart home prin faptul că are SmartThinQ, adică diferiţi parametri pot fi controlaţi de pe telefon.
Răcirea se realizează aşa încât să nu se producă gheaţă, acest procedeu fiind numit No Frost. Din această cauză nu e nevoei nici de dezgheţare şi avem mai mult timp pentru noi.
Pentru o distribuire uniformă a aerului rece acest model are Multi Flow, adică aerul e distribuit prin mai multe orificii.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, vorbind despre 60x68x186 lxaxî cm şi despre o greutate de 72 kg.
Pentru persoanele interesate de consumul energetic trebuie ştiut că acest model consumă anual 256 kWh, iar din această cauză îi este atribuită clasa A++ de eficienţă energetică.

Un astfel de aparat se va integra perfect în orice bucătărie, acest lucru datorându-se dimensiunilor nu prea mari şi a faptului că are o culoare neutră – gri.
Un alt lucru vizual care-mi place sunt mânerele de tipul integrate.
Toate lucrurile care ţin de design fac ca aparatul să nu iasă în evidneţă, motiv pentru care poate fi amplasat oriunde (de preferat undeva unde nu e exagerat de cald).
LG ca brand e unul de top, iar aparatele sale se disting de ce le ale altora prin caracteristici smart (că pot fi controlate prin tabletă, telefon etc).

Te-ar mai putea interesa