LG GBB61PZHMN, combină modernă cu SmartThinQ

LG GBB61PZHMN este o combină de 341 litri cu sistem de răcire No Frost, fiind vorba despre varianta Total (la congelator şi frigider). Suplimentar faţă de alte modele are ThinQ, DoorCooling şi eficienţă energetică superioară.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model cu clasa E de eficienţă energetică corespunzătoare unui consum de 253 kWh pe an. Pe eticheta energetică se face referire şi la nivelul de zgomot care e de 36 decibeli.

Păreri pro şi contra

Modelul LG GBB61PZHMN e unul cu fiabilitate bună, dovadă fiind faptul că are compresor garantat la 10 ani. Garanţia standard a aparatului fiind de 2 ani.
Dotarea ThinQ sau Smart ThinQ presupune că puteţi regla setările aparatului de la distanţă. Adică de pe un telefon mobil.
DoorCooling+ înseamnă că răcirea e cu 32 procente mai rapidă faţă de modele convenţionale. Asta deoarece există aerisiri în partea frontală, deasupra uşii.
O altă caracteristică utilă e cea Multi Air Flow care presupune distribuirea aerului rece pe mai multe căi aşa încât răcirea să fie uniformă.
Ca design e un aparat minimal, elegant şi practic. Mânerele sunt unele integrate, iar uşile sunt reversibile. Acest ultim lucru înseamnă că aparatul poate avea uşile cu deschidere spre stânga sau dreapta.
Dimensiunile aparatului sunt unele nu prea mari de 60x68x186 lxaxî cm.

Din păcate nu are dispenser de apă sau gheaţă, pe uşa frigiderului fiind poziţionat panou de comandă.

Per ansamblu acest model se adresează celora care vor ceva aspectiv, funcţional, economic şi care să aibă o capacitate mare. Cu toate acestea aparatul nu va ocupa prea mult loc, dovadă fiind dimensiunile precizate ceva mai sus.
Despre producătorul LG trebuie scris că e unul serios, aparatura fiind la fel de calitativă precum cea Samsung.

Te-ar mai putea interesa