LG GBB60SAFFB, combină frigorifică cu Smart Diagnosis

Combina frigorifică LG GBB60SAFFB e una destul de elegantă și panoul e control digital e chiar ușor de folosit, plus că oferă niște funcții în plus. Funcția Smart Diagnosis e utilă în motivul în care aparatul a întâmpinat o problemă și vreți să știți cu exactitate care este. Aceasta poate fi controlată prin WiFi, adică telefonul trebuie să aibă aplicația necesară. Pare a fi unul dintre cele mai eficiente aparate frigorifice de pe piață. Spațiul de la interior e destul de generos și veți vedea destul de multe rafturi, chiar și unul pentru sticle de dimensiuni reduse.

Din poză se poate vedea compartimentele sale speciale și pe fiecare găsiți pictograme relevante pentru a nu le încurca. De această dată, fructele și legumele se pun în sertarul de sus și nu cel de jos care e pentru pește și carne. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire e destul de avansat și se numește No Frost ca la multe alte combine. Datorită acestei tehnologii avansate, dezghețarea congelatorului e automată și performanțele cresc semnificativ – congelează 14 kg la 24 ore.

Nivelul de zgomot e destul de redus, în sensul că e destul de silențioasă. Aveți un suport de ouă care chiar nu vă reduce din spațiu, iar mai jos e se pot pune chiar și sticle mici (raft Big Bottle).

Păreri pro și contra

Temperatura interioară poate fi aleasă cu ușurință datorită panoului touch și interfața se blochează funcției de blocare acces copii. În plus vi se oferă funcții speciale ca: Răcire Express și semnalizare audio ușă deschisă. Avantajul tehnologiei Wifi e că distanța de control e mult mai mare decât la cele cu NFC. Circulația aerului rece din interiorul frigiderului e mai bună la această generație pentru că aerul are o circulație mai uniformă, iar această tehnologie poartă de numirea de NatureFresh Cooling.

LG GBB60SAFFB e o combină interesantă cu mânere verticale la vedere, iar forma lor e una destul de plăcută. E bine să țineți cont ce veți pune în compartimente pentru că există un comutator care controlează nivelul de umiditate de la interior.

Te-ar mai putea interesa