LG GBB60MCPFS, model negru cu NoFrost, WiFi și Clasa A+++

LG GBB60MCPFS este o combină frigorifică a anului 2018 pentru cei interesați de ceva cu capacitate mare și multe funcții utile. Are un volum net de 343 litri, iar printre funcțiile sale se numără (Total) No Frost și Multi Air Flow.

Această combină vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care are un consum energetic foarte mic de 178 kWh pe an motiv pentru care are clasa A+++.
Se poate vedea din imaginea de alături se poate observa că aparatul e unul complet negru ecran LCD.


Pro

Modelul LG GBB60MCPFS e unul cu compresor Liniar Inverter, iar din această cauză consumul energetic e mai scăzut și compresorul are o durabilitate extinsă.
Vine cu sistem Nature Fresh care e un No Frost mai avansat deoarece menține cu 76 procente mai bine temperatura în frigider. Sistemul acesta e valabil la frigider cât și la congelator. Un alt avantaj ala acestui sistem ar fi că nu se produce gheață, iar de aici lipsa dezghețării.
Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera deoarece aparatul are o autonomie fără curent de 16 ore.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul minimal în comparație cu cel al altor combine întrucât vorbim despre 37 decibeli. Media fiind undeva la 40.
E bine compartimentat deoarece congelatorul chiar dacă are 93 litri e împărțit în 3 compartimente, iar frigiderul are un volum de 256 litri împărțiți de 3 rafturi (realizate din sticlă securizată). Printre compartimentele speciale ale combinei se numără cel de legume și fructe.

Contra

Mă tem că partea wi-fi se rezumă la diagnoza inteligentă (Smart Diagnosis). Pe site-ul celor de la LG nu este vreo mențiune la comandarea aparatului prin telefon sau ceva de genul.

Concluzie

Recomand combina frigorifică de față celor care vor un electrocasnic neutru din punct de vedere al culorii și care să aibă o capabilitate mare. Înălțimea sa nu va fi o problemă deoarece vorbim despre o înălțime de 201cm.
Nu am menționat nimic despre Multi Air Flow, acest lucru presupunând că aerul e distribuit prin mai multe orificii, iar în acest fel se face o distribuire uniformă.

Lasă un comentariu