LG GBB569MCAZB, frigorific smart pe culoare neagră cu clasa A++

Cei de la LG sunt apreciaţi pentru frigorificele lor arătoase, cu multă tehnologie utilă şi deloc scumpe, iar un astfel de aparat e LG GBB569MCAZB. Are o capacitate de 445 litri (volum net), iar culoarea e neagră. Pentru a nu fi prea mari bătăi de cap cu întreţinerea are caracteristica No Frost, adică răcirea are loc fără producere de gheaţă.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat inteligent (controlabil prin wi-fi) şi care e disponibil pe negru. Această nuanţă îl face foarte bun pentru o bucătărie modernă.


Păreri pro şi contra

LG GBB569MCAZB are un panou pe uşa superioară, dar poate fi setat şi de pe telefon, acesta fiind ca o telecomandă.
Compresorul din dotarea aparatului e unul linear, mai exact unul care face ca fluctuaţiile de temperatură să fie reduse, temperatura să fie constantă.
Şi nivelul de umiditate poate fi reglat, prin intermediul caracteristicii Fresh Balancer.
Consumul energetic e unul de 292 kWh pe an, iar clasa de eficienţă energetică e A++. Dacă se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor strica deoarece autonomia fără curent e de 15 ore.
Nu aş putea spune că e un aparat prea gălăgios întrucât vorbim despre 41 decibeli, ceea ce reprezintă un nivel de zgomot normal.
Pe lângă No Frost are şi Multi Air Flow, adică distribuirea aerului rece pe mai multe căi.
Dimensiunile sunt unele compacte având în vedere volumul mare de 445 litri. Discutăm despre dimensiuni 70x74x185 lxaxî cm.
Compartimentul congelator e unul cu capacitate mare de 119 litri, 3 compartimente şi capacitate de congelare de 12 kg la 12 ore.

Un astfel e aparat se diferenţiază faţă de combinele de acum 2-3 ani prin faptul că are mai multă tehnologie, consumul de electricitate e redus şi e smart. Tendinţa e ca şi electrocasnicele (frigidere, maşini de spălat etc) să poată fi controlate prin smartphone-uri, iar acest lucru pare unul bun la prima vedere.
Fiabilitatea sa e una bună cu o garanţie de 2 ani şi posibilitatea extinderii ei la mai mult.

Te-ar mai putea interesa