LG GBB539PZCWS, combină frigorifică de 318 litri

LG GBB539PZCWS e o combină frigorifică cu un design modern și simplu în același timp. Nu sunt multe aparate frigorifice care să arate ca și acesta și mie îmi plac combinele cu mânere integrate, deoarece unde e simplitate e și eleganță. Arată bine atât la interior cât și la exterior. Are multe rafturi, suporturi și compartimente, iar totul e transparent pentru ca totul să fie mai vizibil. La interior, se poate observa controlul de tip digital și care e destul de funcțional. Spre deosebire de cel mecanic, controlul digital oferă mai multe funcții dar și combina poate fi controlată cu precizie. Numărul mare de compartimente e un plus și unele alimente/legume pot sta proaspete o perioadă mai îndelungată iar mirosurile nu se amestecă.

O recomandă dotările dar și prețul, totuși pentru cei care pare a fi prea scumpă, le recomand una mai mică ori fără No Frost. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Aparatul
Aparatul

O astfel de combină frigorifică e perfectă pentru cei ce vor spațiu. Spun asta deoarece are o capacitate de 318 litri e suficientă pentru oricine. Astfel, congelatorul are 91 litri și e împărțit în 3 compartimente. Capacitatea de congelare e undeva la 9 ore (e raportat la 24 ore). Clasa A+ de eficiență energetică e prezentă la mai toate aparatele noi dar sistemul de răcire No Frost e o tehnologie specială. Consumul anual e undeva la 307 kWh și cred că vă puteți face o idee despre eficiența energetică.

Frigiderul are 3 rafturi din sticlă și e mai bine iluminat interiorul. La capitolul design are: inox, mânere orizontale integrate, uși reversibile, iluminare LED și altele. Funcțiile sale sunt cea de super-congelare și sistemul Multi Airflow. Ca și accesorii are suportul pentru ouă și tava pentru gheață.

Plusuri: e silențioasă, eficiență, dotată, elegantă, fiabilă și are un preț corect.
Minusuri: nu prea sunt.

Un aparat frigorific ca LG GBB539PZCWS e alegerea corectă dacă vreți o bucătărie modernă și funcțională. Având în vedere culoarea, ar fi indicat ca și restul aparatelor să fie pe aceleași culoare (inox/argintiu). Dar sunt culori care se asortează cu ori iar un exemplu e negrul.

Lasă un comentariu