LG GBB539PVQWB, combină frigorifică No Frost

Dacă nu doriți o combină frigorifică clasică, ci una premium, LG GBB539PVQWB poate fi acel model deoarece are No Frost, un volum mare, Fresh O Zone, iluminare LED etc. E un model care poate fi cadoul perfect în special dacă ați achiziționat o locuință nouă sau vreți să faceți niște schimbări majore prin bucătărie. Se potrivește perfect alături de alte electrocasnice pe inox și nu ocupă așa de mult spațiu ca și un frigider sau un side by side. Bineînțeles, o compar cu un frigider cu volum similar. Atât la interior cât și la exterior arată foarte bine, de aceea nu am ce să-i reproșez pe partea de design.

Prețul e acceptabil dacă ținem cont de dotările speciale și de specificațiile sale tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Acea tehnologie No Frost e prezentă atât la frigider cât și la congelator, deci dezghețarea e automată. E foarte importantă deoarece alimentele vor rămâne proaspete o perioadă îndelungată. Bineînțeles, aceasta mărește puțin prețul aparatului și e utilă după cum am menționat anterior.

Volumul net total e de 318 litri și congelatorul e destul de mare – 91 litri. Pe ușa frigiderului se observă un control digital cu funcții destul de bune. La interior se află compartimente speciale pentru legume, fructe și carne de pește. Interiorul e bine iluminat deoarece rafturile sunt di sticlă și iluminare e cu LED.

Compartimentele congelatorului sunt toate cam de aceeași dimensiune, deci nu e nici un compartiment de tip BigBox. Pe partea de design trebuie să menționezi: finisaj inox, mânere verticale, deschidere spre dreapta la 90 de grade etc. Caracteristicile speciale sunt: super-congelare, avertizare ușă deschisă, blocare copii etc. Nivelul de zgomot e de 41 dB care e mai mic decât cel al combinelor frigorifice mai vechi.

Plusuri: e eficientă, performantă, silențioasă, iluminare cu LED, tehnologia Full No Frost și controlul electronic.
Minusuri: nu orice și-o permite.

Dacă din poza de sus nu ați reușit să vă faceți o idee despre acest LG GBB539PVQWB, jos e un clip interesant. Se poate observa mai bine cum arată la exterior și cam ce dotări are la interior. O alternativă la aceasta poate fi o combină mai mică, dacă nu vă permiteți pe cea de sus sau un side by side. Side by side-urile sunt precum 2 combine dar consumul e mai mic deoarece are tehnologii de răcire corespunzătoare.

Te-ar mai putea interesa