LG GBB539PVHWB, combină Full No Frost

Dacă ești interesat de o combină cu toate dotările, dar la un preț convenabil atunci îți recomand acest model LG GBB539PVHWB. Vine cu caracteristica No Frost la frigider și congelator, iar asta înseamnă că o să aveți zero stres din partea lui când vine vorba de întreținere deoarece nu trebuie dezghețat ori decongelat. Are și ceva similar Multiflow numit Multi Air Flow, acest lucru asigurând o ținere la rece uniformă și eficientă în același timp.

Nu cost deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nici nu trebuie să poziționați aparatul într-un loc anume deoarece nu e deloc înalt având o înălțime de 190 centimetri.
Din poza de alături puteți observa că avem un aparat bine gândit pe partea de compartimentare întrucât frigiderul are 3 rafturi (și tot atâta suporturi la ușă), iar congelatorul e unul cu 3 compartimente.

Electrocasnicul
Electrocasnicul

Această combină frigo e una cu un volum total de 300 litri, fiind vorba despre un volum net și nu brut. Înălțimea e de 190 centimetri, lucru care înseamnă că nu o să aveți probleme în a pune aparatul acolo unde doriți.
Chiar dacă e un aparat foarte mare, pe partea de eficiență stă foarte bine deoarece are clasa A+. Iar, zgomotul e unul deloc mare deoarece aparatul de față are un nivel de zgomot de 41 decibeli.

Pro achiziția unui astfel de aparat frigo ar fi aspectul premium (e de culoare inox), economia de curent care o face, păstrarea la rece fără gheață și compartimentarea inteligentă. Datorită No Frost nu trebuie să vă preocupați cu dezghețarea deoarece e un proces automat.
Contra achiziției nu există vreun motiv deoarece are un preț corect, adică foarte mic.

Concluzia legată de acest aparat frigorific e că-și merită banii. Chiar dacă producătorul e unul asiatic (mai exact din Coreea de Sud), aparatul e unul de o foarte bună calitate, lucru dovedit de garanția de 2 ani are poate fi extinsă la 4 ani, maxim.
Există unele aparate care fac un zgomot foarte deranjant atunci când se cuplează, dar acest lucru nu e valabil în cazul acestui model deoarece are un nivel de zgomot de 41dB.

Te-ar mai putea interesa