LG GBB39SWJZ, combină frigorifică albă elegantă

Combina frigorifică LG GBB39SWJZ arată destul de bine pe alb și se datorează formei mânerelor, dar și controlului electronic care e prezent la exterior. Există combine frigorific care au control electronic la interior, adică e marginea superioară. Modelele mai scunde sunt destul de apreciate pentru oricine poate ajunge până la ultimul raft și poate înlocui orice model mai vechi. Veți observa un interior spațios, iar congelatorul are un raft superior în care puteți pune alimente care nu ocupă mult spațiu.

Nu poate fi prea accesibilă deoarece are No Frost, compresor Inverter Linear, răcire NatureFresh la frigider (debit mai mare de aer) și Smart Diagnosis (depistarea ușoară a unei eventuale probleme). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina frigorifică de sus are un volum generos chiar dacă pare mică – 312 litri. Acesta e volumul net și doar la frigider poate fi mai mare deoarece nu are atâtea compartimente. E bine să aveți compartimente pentru a împiedica răspândirea de mirosuri la interior. Oricum, legumele și fructele au compartiment special care se află în partea de jos a frigiderului.

Cu o tehnologie de răcire avansată, consumul de energie scade și se poate observa doar la aparatele mari. Chiar nu merită să luați un aparat prea scump sau unul mic, ci unul potrivit ca dimensiuni și dotări. Puteți controla mult mai ușor temperatura de la exterior cu ajutorul butoanelor senzitive.

Congelatorul are 3 compartimente mari în care puteți pune cam orice dar aș fi apreciat dacă cel de joc era de tip Big Box. Capacitatea de congelare e de ajuns pentru o familie de 3-4 persoane (8kg/24 ore), că nu veți cumpăra într-o singură zi alimente pentru întreg congelatorul.

Păreri pro și contra

În general, aparatele pe alb sunt ceva mai accesibile și culoarea e destul de plăcută. Această alegere se face în funcție de restul aparatelor din bucătărie și nu veți regreta alegerea făcută.

LG GBB39SWJZ e o variantă pe alb, dar există alternative și pe inox, dar numai partea frontală e pe inox, restul e gri sau argintiu. Așa e în cazul tuturor aparatelor pentru că și așa nu vă uitați la partea laterală a aparatului.

Te-ar mai putea interesa