LG GBB39SWDZ, combină cu No Frost de 312 litri

Dacă ești interesat de o combină încăpătoare atunci îți recomand modelul LG GBB39SWDZ care are o înălțime de 190 cm și un volum de 312 litri.
E un frigorific disponibil pe o nuanță ok și aspectul e unul minimalist. Datorită acestui lucru o să poată fi integrat perfect în orice bucătărie.

Modelul GBB39SWDZ de la LG e unul disponibil la un cost ok întrucât vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu fiabilitate ok de la unul dintre producătorii de top de pe piață.


Caracteristici

Vine cu compresor Linear Inverter care asigură fiabilitate și durabilitate. Acesta asigură economie de energie și durabilitate excepțională. Controlul temperaturii e unul optim făcut așa încât să mențină pe timp îndelungat prospețimea alimentelor.
Are sistem Nature Fresh care face ca aparatul să aibă mai multe ieșiri pentru circulația aerului rece. E un fel de Multiflow, iar în comparație cu un sistem No Frost convențional menține cu 76% mai bine temperatura și circulația aerului.
Venind la pachet cu smart diagnosis puteți remedia cu ușurință orice defecțiune prin intermediul centrului de asistență LG.

Are No Frost la frigider cât și la congelator. Frigiderul e unul cu două rafturi, iar la ușă avem 3 suporturi pentru diferite cutii și alimente. Congelatorul e unul cu 4 compartimente care au o capacitate de congelare de 8kg la 24 de ore.

Păreri pro și contra

Are un sistem de răcire avansat cu No Frost și Multiflow, consumă puțin curent, are funcție de vacanță, nivelul de zgomot e unul scăzut, autonomia ridicată și are mâner incorporat. Acestea ar fi lucrurile pozitive, iar lucruri negative nu are… părerea mea.

Concluzie

Pentru persoanele interesate de un frigorific capabil de a ține la păstrat o cantitate mare cu un consum mic de curent recomand acest LG GBB39SWDZ. Fiabilitatea (siguranța în exploatare) sa e una ok, lucru susținut de posibilitatea extinderii garanției la 4 ani.
Întrucât e ceva mai înalt decât alte modele recomand să măsurați să aveți un loc mai înalt de 190 cm în bucătărie ori debaraua unde doriți să-l amplasați.

Te-ar mai putea interesa