LG GBB39DSJZ, combină frigorifică pe argintiu închis

Această combină frigorifică numită LG GBB39DSJZ arată foarte bine, de aceea am și pus poza de jos. Acesta nu e singura combină care a fost lansată anul acesta și există variante și pe alte culori (chiar și alb). Bineînțeles, în acest buget nu e vorba de un model clasic, ci de unul cu tehnologie de răcire No Frost, control electronic (Smart Diagnosis + alte funcții), interior cu iluminare LED, congelator cu un sertar suplimentar (cel de sus, dar nu e foarte mare).

Am pus poza de jos pentru a vă face o idee despre acesta sau variantele mai mari care fac parte din aceeași generație. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia No Frost e prezentă atât la frigider cât și la congelator, dar congelatorul are nevoie de o astfel de tehnologie pentru că are cel mai mare consum de energie și o dezghețarea automată e foarte importantă. În cazul frigiderului, e bine ca aerul rece să fie distribuit uniform prin mai multe orificii (tot mia multe aparate prezintă această caracteristică). Nu toate dotările speciale vor fi utile, dar cred că veți aprecia cele mai multe ditre ele deoarece măresc eficiența aparatului și ușurează viața de zi cu zi.

Funcțiile sale sunt cel care le știți deja: super-congelare, super-răcire, avertizare pentru ușă deschisă și Smart Diagnosis (se folosește de NFC-ul telefonului).

Păreri pro și contra

Arată foarte bine datorită designului curbat și formei mânerelor. Cu Smart Diagnostic puteți depista ușor o eventuală problemă, însă trebuie să vă folosiți de telefon. Nu mi se pare foarte înaltă, astfel vă veți ajunge destul de ușor la ultimele rafturi sau suporturi. Consumul de energie e mic la modelele noi și se datorează sistemului de răcire No Frost.

LG GBB39DSJZ e un aparat frigorific mare dar care ocupă puțin spațiu deoarece are lățime mică. Poate fi pus chiar și lângă mobilier dacă nu aveți alt spațiu unde să-l puneți. Nu sunt incluse cine știe ce accesorii speciale, dar cred că veți aprecia suportul pentru sticle. Sticlele mici pot fi puse și pe suportul de pe ușa frigiderului.

Te-ar mai putea interesa