LG GBB39DSDZ, combină elegantă și modernă

Aparatul frigorific numit LG GBB39DSDZ oferă destul de multe caracteristici speciale pentru ca acesta să fie inclus în segmentul premium. O combină frigorifică nu trebuie să fie foarte scumpă pentru a fi atractivă, ci trebuie să vină cu tehnologii precum: Smart Diagnosis, No Frost cu NatureFresh – temperatura din frigider e menținută constant indiferent de situație (circulație mai bună a aerului – Multiflow), compresor Linear Inverter și control electronic.

Interiorul e destul de spațios și se vede foarte bine din poza de jos, iar congelatorul are un compartiment suplimentar în care puteți pune alimente de dimensiuni reduse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E evident că e vorba de o combină deoarece are congelator în partea inferioară cu destul de multe compartimente. Tehnologia NoFrost e prezentă la congelator și frigider, doar că aerul e distribuitor uniform la frigider pentru a-și menține temperatura constantă. Nu e un model chiar mic deoarece are un volum net total de 318 litri și cred că v-ar plăcea să aveți un model de 190 cm.

Consumul de energie anual mi se pare corespunzător pentru un aparat atât de mare, adică e de 242 kWh. Congelatorul e cel mai mare consumator, de aceea frigiderele clasice au un consum mai mic pentru că au congelatoare mici. Capacitatea de congelare e de 8 kg la 24 de ore care mi se pare a fi de ajuns.

Controlul electronic vine cu funcții speciale care poate le veți și folosi: funcție Holiday, super-congelare, avertizare ușă deschisă și Smart Diagnosis.

Păreri pro și contra

Consider că v-am oferit suficient de multe motive pentru a alege acest model și există și altele pentru un buget mai mare ori mai mic. Funcția vacanță e foarte utilă atunci când știți că nu veți umbla la ea o perioadă îndelungată, iar consumul e mai redus. Consumul de energie e destul de mic datorită izolației și tehnologiilor de răcire.

Combina LG GBB39DSDZ arată foarte bine și îmi plac mânerele incorporate în special că are acele forme. Din prezentarea de mai jos vă puteți face o idee despre funcția specială Smart Diagnosis. Cu aceasta puteți depista ușor problema existentă și să găsiți o rezolvare.

Te-ar mai putea interesa