LG GB5240AVAZ

Combina frigorifică LG GB5240AVAZ e una dintre cele mai spațioasă modele de pe piață cu eficiență A++, No Frost, dozator apă, compartiment special pentru pește/carne, iluminare de tip LED cu Vitalight etc. Designul dă un plus de eleganță bucătăriei în special că e însoțit de un finisaj pe inox iar interiorul e transparent și bine iluminat. Prețul ceva mai mare se datorează volumului oferit, funcțiilor special și tehnologiilor prezente pe acesta. Alternative la acesta sunt multe deoarece mulți dintre voi, probabil că nici nu aveți nevoie de un dozator de apă sau  compartimentul special dedicat depozitării peștelui (e mai bine să-l puneți în congelator). Un astfel de aparat frigorific numit GB5240AVAZ are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată
Iluminarea interioară
Iluminarea interioară

Specificații tehnice

Sistemul de răcire No Frost e valabil atât pentru congelator cât și pentru frigider. Datorită lui veți avea alimente proaspete o perioadă mai îndelungată și nu-și vor pierde calitățile chiar dacă le țineți în congelator, deoarece nu se mai formează atâta gheață. Bineînțeles, acest aspect influențează consumul energetic, de aceea a primit și clasa A++. La un volum net de 355 litri, mi se pare destul de mic consumul de 261 kWh. Frigiderul său e unul spațios – 247 litri – și oferă destule suporturi pe ușă, dozator apă pe partea exterioară a ușii, compartimente speciale și iluminare LED+Vitalight.

Cât despre congelator, nu e unul obișnuit ci unul cu capacitate de congelare de 16kg, are trei compartimente și 108 litri. Pe partea de design, se observă că are are două mânere verticale confortabile, iluminare, control electronic, culoare inox și deschidere spre dreapta a ușilor. La capitolul funcții are următoarele: super-congelare, avertizare ușă deschisă, child lock, bio shield, Multiflow, Vitamin Kit și control umiditate (ține de sistemul No Frost). Accesoriile incluse sunt: tava pentru gheață și suportul pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă un volum generos pentru depozitare, dozator de apă ceva mai mic decât la altele dar suficient de mare, consum mic, aspect plăcut atât la interior cât și la exterior.

Minusuri: nu e chiar accesibilă chiar dacă prețul e justificat.

Concluzie

LG GB5240AVAZ e un aparat frigorific deosebit în special la capitolul funcționalitate, dar și la eficiență nu stă rău datorită sistemului de răcire mai avansat. Majoritatea combinelor oferită de LG arată foarte bine, doar că aceasta oferă caracteristici suplimentare care mi se par destul de folositoare în special dacă aveți un buget generos și vreți să faceți o alegere corectă.

Lasă un comentariu