LG GB3133PVJW

Combina frigorifică LG GB3133PVJW e una dintre cele mai bune și elegante modele de pe piața electrocasnicelor mari. E un aparat frigorific cu aspect argintiu, control electronic și cu mânere argintii. Toate acestea îi oferă o oarecare eleganță și comoditate, deoarece puteți controla temperatura fără a deschide ușa, însă această funcție nu o veți folosi prea des. E important ca un aparat ca acesta să vină cu No Frost pentru ambele compartimente deoarece prospețimea alimentelor e un factor important. Acest sistem de răcire nu permite depunerea sau formarea de gheață pe alimente, iar congelatorul se dezgheață automat. GB3133PVJW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Deschis

Specificații tehnice

E vorba de o combină spațioasă având o capacitate netă de 303 litri care e împărțită proporțional: 217 litri la frigider și 86 litri la congelator. Interiorul e realizat astfel încât să puteți depozita orice fie că vreți să puneți ceva pe rafturi fie pe suporturile de pe ușă (se vede cel mai bine în poza a doua). Consumul energetic e corespunzător, motiv pentru care are clasa A+. Din prima poză se observă că LG GB3133PVJW nu are dozatoare pentru apă sau gheață, dar puteți puse sticlele cu apă pe ușă și are tavă pentru gheață inclusă.

Rafturile frigiderului sunt realizate din sticlă, iar în partea de jos se află un compartiment special care se găsește la orice combină (cel pentru fructe/legume). Cât despre congelator, are 3 compartimente sau sertare și capacitatea de congelare e decentă – 6kg la 24 ore. Chiar dacă are mânere exterioare și nu incorporate, ușile sunt reversibile.

Pe lângă controlul electronic, veți beneficia și de funcția de avertizare sonoră atunci când lăsați ușa deschisă. Autonomia fără curent e undeva la 12 ore care e suficientă. Bineînțeles ocupă mai mult spațiu decât un frigider clasic, atât pe adâncime cât și pe înălțime.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design reușit, nu costă foarte mult pentru cât oferă, e realizată din materiale de bucă calitate atât la exterior cât și la interior, fiabilitate, are tehnologie Full No Frost și control electronic a temperaturii.

Minusuri: nimic deoarece raportul funcționalitate/preț e bun..

Concluzie

Acest LG GB3133PVJW e unul din aparatele frigorifice ale acestui an și care îl recomand pentru caracteristicile sale dar și prețul mi se pare destul de ok. Alternative în acest buget sunt suficiente (cu dozatoare, pe alte culori sau de la alți producători) dar nu toate oferă sistem de răcire avansat, un design așa de elegant sau volum mare.

Te-ar mai putea interesa