LG GB3133PVGW

Combina frigorifică LG GB3133PVGW e una din recomandările mele de la acest producător deoarece e eficientă, performantă și funcțională. Aici mă refer la faptul că are un volum de 296 l, clasa A, sistem de răcire No Frost, afișaj LED și dispecer pentru apă. Volumul e suficient având în vedere că e vorba de cel net iar capacitate de congelatorului e de 6 kg la 24h. Eficiența energetică e decentă și consumul e cu până la 20% mai mic decât la cele cu clasa B, dar putea fi A+ în acest buget. No Frost e una din acele tehnologii care nu trebuie să lipsească de pe nici o combină deoarece nu permite depunerea gheții. Din poza de jos se observă că are control electronic al temperaturii și dozator pentru apă rece, dar nu și pentru gheață. GB3133PVGW are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Are sistem de răcire No Frost care e cel mai avansată tehnologie de la ora actuală, alimentele/fructele vor rămâne proaspete pentru o perioadă îndelungată, iar congelatorul are sistem de dezghețare automat. Volumul net e de 296 litri și se împarte astfel: 210 litri pentru frigider și 86 litri pentru congelator. Controlul electronic e însoțit de un LED care vă afișează temperatura din interior și poate fi reglată de pe ușă fără a mai deschide ușa. Vine doar cu dozator pentru apă dar nu vă oprește nimeni să puneți chiar și sticlă în frigider. Frigiderul are trei rafturi din sticlă și compartiment pentru fructe sau legume. Congelatorul are trei compartimente și poate congela circa 6 kg la 24 de ore. Nu puteți avea pretenții la uși reversibile deoarece are dispecer și mânere exterioare.

Pe partea de funcții și siguranță LG GB3133PVGW are: super-congelare, filtru antibacterian, debit multiplu și avertizare sonoră pentru ușă deschisă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată foarte bine în special datorită culorii și controlului digital, are No Frost, congelatorul are o capacitate de congelare satisfăcătoare și vine cu cele mai bune funcții în acest buget.

Minusuri: majoritatea combinelor în acest buget au clasa A+.

Concluzie

LG GB3133PVGW e una dintre aparate frigorifice care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie modernă iar având în vedere că se apropie vara, cred că dispecerul va fi destul de util. Dacă aveți nevoie de acele dotări suplimentare, nu voi recomanda al model deoarece nu veți găsi unul mai bun și la același preț.

Te-ar mai putea interesa