LG GB3033PVNK, combina frigorifică

Cei de la LG fac numai frigidere şi combine premium, iar combina frigorifică LG GB3033PVNK e unul care e recomandat de mai multe lucruri printre care se numără volumul de 296 l, Clasa A, Full No Frost, dispecer şi că vine pe gri-argintiu, nu pe alb ca GR-B652YVSK care e un frigider superior ca şi capabilităţi.

Acei parametri pentru volum sunt de tip net şi are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mare în opinia unora deoarece vine cu tehnologia No Frost. Aceasta presupune că îngheţarea se face fără producere de gheaţă şi în acest fel nu va trebui să curăţaţi de gheaţă compartimentele electrocasnicului. Puteţi remarca despre producă că are un raport dintre calitate şi preţ decent, iar fiabilitatea e şi ea bună fiind asigurată de o garanţie de 24 luni extensibilă cu încă 2 ani contra cost.

Poze

Alături sunt două imagini cu combina din această scurtă recenzie. Nu prea sunt poze pe ‘net cu el, dar având în vedere că nu e laptop ori telefon… contează face şi nu cum arată.

Cum arată la exterior
Interiorul

Specificaţii tehnice

LG GB3033PVNK e o combină cu două uşi având sus un congelator şi jos frigiderul propriu-zis. Congelatorul are 86 litri şi trei compartimente, iar frigiderul are 3 rafturi şi un compartiment pentru fructe. Consumul de energie electrică e mică de 367 kWh într-un an şi de aceea e plasat în clasa de eficienţă energetică A.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia modelului de faţă sunt brandul, tehnologiile incorporate şi uşurinţa în utilizare. Are un dispecer intuitiv şi nu cred că o să fiţi nevoit să citiţi manualul de utilizare pentru a vă da seama cum trebuie folosit deispecerul. (Cel mai mare plus e No Forst-ul care face diferenţa între un aparat ieftin şi unul bun – ca acesta.) Contra achiziţiei ar putea fi doar preţul care e cam măricel, dar acest produs electro e o investiţie pe termen lung, nefiind ceva care o să schimbaţi în fiecare an, ci o dată la 5-10 ani.

Concluzie

Chiar dacă iniţial o să daţi mult pe fridider, pe parcurs o să recuperaţi banii deoarece consumul de curent e inferior altor modele, iar No Frost face toţi banii fiindcă nu mai pierdeţi timp cu dezgheţarea aparatului cum se obişnuieşte la alte modele. LG GB3033PVNK e bun şi chiar dacă are un preţ premium, tot a fost achiziţionat de multe persoane ajungând unul dintre cele mai vândute frigidere de pe piaţa autohtonă.

Te-ar mai putea interesa