LG FH4WM12TWINN, mașină de spălat rufe TwinWash

Mașina de spălat de mai jos LG FH4WM12TWINN e una destul de interesantă și care vă oferă posibilitatea spălării articolelor albe, prosoapelor sau vestimentația copiilor cu o capacitate maximă de 2 kg. Restul de rufe care necesită un tratament ceva mai diferit pot fi pusă pe ușa cu încărcare frontală. Panoul de control e complet digital cum trebuie să fie la un model mai avansat și nu e primul model care arată așa. Oricum, nu se adresează pentru oricine deoarece are un preț puțin cam piperat, dar consider că merită pentru cei cu o familie mai mare.

E ca și cum ați avea două mașini de spălat în una singură, doar că ocupă foarte puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă discutăm de un aparat electrocasnic de dimensiuni generoase, eficiența energetică e una superioară și se vede după clasa sa – A+++. Aceasta are o capacitate de 12 kg care se împarte între cele 2 compartimente – 10+2 kg. Oricum, aceasta e capacitatea maximă care o puteți spăla pentru că anumite articole necesită un anumit tratament.

Specificațiile tehnice ale acestui model sunt bune și nu cred că veți găsi alta mai bună dacă ținem cont de segment (excludem pe cele profesionale). Ocupă destul de mult loc dar nici nu putea fi o variantă slim. Cu alte cuvinte, are o adâncime de 70 cm dar lățimea sa a rămas 60 cm ca la alte variante clasice.

Păreri pro și contra

Sunt doar motive pentru a achiziționa acest model și chiar nu-i pot reproșa nimic, dar pentru cei indeciși le-am putea recomanda o altă soluție: mașină de spălat și un uscător în același buget. Uscătorul poate fi pus peste mașină dacă dimensiunile vă permit. Aveți o mulțime de programe și funcții de spălare pe acest model, iar tehnologiile speciale sunt „cireașa de pe tort”. Mă refer la următoarele: TwinWash (două tipuri de încărcare), TrueSteam (etapă suplimentară cu 3 opțiuni), WaveWash, 6 Motion DD (mai multe mișcări în timpul spălării) și motor Inverter Direct Drive (e mai durabil decât cel convențional).

LG FH4WM12TWINN poate fi controla prin WiFi adică cu ajutorul telefonului, iar tot cu acel gadget puteți face anumite setări mai personalizate.

Te-ar mai putea interesa