LG FH4U2VFN3, mașină de spălat foarte economică și fiabilă

LG FH4U2VFN3 e o mașină de spălat apărută recent pe piață care nu doar arată bine, ci care are integrate o mulțime de lucruri utile (funcția smart Tag On, eficiența energetică A+++ și Smart Diagnosis). Este o mașină smart însă nu poate fi controlată de la distanță prin intermediul Internetului.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care poate spăla o cantitate de rufe până în 9 kilograme cu 1400 rotații.
Din imaginea de alături puteți vedea că acest model e unul simplu ca design și că are un panou de comandă destul de simplu cu un ecran mare.


Avantaje

Vine cu motor Inverter Direct Drive. Acest motor e unul deosebit de eficient energetic și e mult mai rezistent deoarece are o garanție de 10 ani. Mai toate mașinile de la LG au acest motor deosebit care combină avantajele Inverterului cu cele ale Direct Drive.
Vine cu caracteristica 6 Motion care presupune că aparatul e unul dotat cu diferite mișcări pentru diferite țesături.
Are clasa de eficiență energetică A+++ care e caracterizată de un consum anual de 152 kWh.
Nici la centrifugare nu stă rău întrucât vine cu clasa A, mulțumită celora 1400 rotații (aceasta e viteza maximă).
SpaSteam e un alt avantaj al acestui model, iar acest lucru presupune că aparatul e dotat cu o funcție care dezinfectează mai bine cu ajutorul jetului de abur.

Dezavantaje

Nu e dotată cu wireless așa încât să putem controla aparatul de pe Internet. Însă poate fi controlat prin NFC deoarece se poate descărca un program în smartphone care furnizează câteva programe suplimentare de spălare.
Nu ar fi stricat dacă ar fi avut integrat uscător așa încât să fie un aparat 2 în 1. Acest lucru ar fi ajutat la o economie de spațiu.

Verdict

Modelul LG FH4U2VFN3 e o mașină premium dotată cu TurboWash care ajută la o spălare rapidă. Mai exact aparatul spală în 59 minute (cu 36 minute mai repede decât o mașină normală) rufele din bumbac.
Deci, aparatul nu doar reduce timpul de spălare, ci și curentul consumat deoarece se obține o economie de 15%. Iar, economia de apă e de 40%.

Te-ar mai putea interesa