LG FH4G1JCS2, mașină de spălat de ultimă generație

Mașina de spălat rufe LG FH4G1JCS2 face parte dintr-o serie nouă și care impresionează la toate capitolele. Fiind un model de ultimă generație, veți găsi un control touch care e poziționat pe ușa aparatului, control cu ajutorul telefonului (trebuie instalată o aplicație), Direct Drive, 6 Motion și TruSteam (îndepărtează aproape orice pată). Cu un motor Direct Drive sunt reduse vibrațiile, consumul de energie scade și durata de viața crește. Tehnologie 6 Motion presupune mișcare a cuvei în direcții multiple pentru o spălare cu rezultate mai bune.

Din poza de jos se vede foarte bine panoul de control, iar ușa nu e chiar atât de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control și ușa iasă foarte bine în evidență datorită finisajului negru lucios. Bineînțeles, se oferă opțiunea de blocare interfață dacă nu vreți ca cineva să umble la mașină. Ai impresia că ușa e mult mai mare decât la variantele clasice, doar că are aceeași diametru.

Panoul de control oferă destul de multe opțiuni, programe și informații. Aș spune că pentru o persoană mai în vârstă ar fi destul de dificil, dar depinde cât de pasionată e de tehnologie. Eu consider că poate fi utilizat cu ușurință datorită pictogramelor și butoanele sunt touch. Manualul de instrucțiuni e foarte util în acest caz și merită consultat pentru că nu ați mai avut un așa aparat.

Păreri pro și contra

Poate că are un preț destul de mare față de un model de 8 kg, dar sunt prezente și acele tehnologii care îmbunătățesc rezultatele. Cu o capacitate atât de mare de încărcare și o centrifugare de 1400 RPM, rufele sunt spălate foarte bine și sunt aproape uscate. Dacă v-ați pătat cămașa favorită, o puteți spăla și purta în aceeași zi.

LG FH4G1JCS2 e un aparat care nu-l alege și nu și-l permite oricine, de aceea nu l-aș putea recomanda oricui. Acest brand oferă destul de multe soluții foarte bune. Inițial am spus că nu poate fi pus sub blat pentru că are o adâncime de 64 cm, ei bine, sunt utilizatori care l-au putut instala:

Te-ar mai putea interesa