LG FH2G7QDN1, mașină cu Smart Diagnosis

Mașina de spălat rufe LG FH2G7QDN1 face parte din cea mai recentă generație și oferă Smart Diagnosis, adică sunteți informați pe telefon dacă există o problemă cu mașina de spălat și care e acea problemă. Mai multe informații despre această funcții veți vedea în clipul de la final. E vorba de un model de dimensiuni acceptabile dacă e să luăm în calcul performanțele mașinii. Cu alte cuvinte, nu putea fi un model Slim, dar aceste aparate tind să devină tot mai compact sau mai performante.

Aceasta are un preț corect pentru ce oferă și consumul redus de energie vă ajută să economisiți bani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

LG FH2G7QDN1

Din poza de sus se poate vedea că nu e în totalitate pe alb, ci butonul central pentru selectarea programului dorit și ușa mașinii sunt argintii. Panoul de control are și un afișaj LED care afișează diverși parametri care pot fi modificați. Caracteristicile tehnice principale sunt următoarele: centrifugare de 1200 RPM, capacitate maximă de 7 kg și clasa A+++.

Ca toate mașinile de spălat noi au o funcție de programare întârziată, deci puteți amâna pornirea programului cu 3-19 ore. Mașina devine mai zgomotoasă doar în timpul centrifugării, dar și așa nu cred că o veți pune într-o cameră unde să deranjeze. Orice mașină poate fi pusă în bucătărie sub blat dacă mobilierul are dimensiunile corespunzătoare.

Păreri pro și contra

Spală destul de multe rufe cu un consum mic de resurse. Nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe pentru a o folosi, totuși are un panou de control cu destul de multe pictograme, iar dacă nu ați mai avut o mașină de la acest brand, poate ar fi de folos acel manual de instrucțiuni. Are cele mai utile programe de spălare și chiar unul rapid de 30 de minute.

LG FH2G7QDN1 stoarce foarte bine, iar dacă stați la bloc și nu aveți unde să puneți rufele, vă recomand un uscător de rufe și nu trebuie să fie de la același brand dacă nu vă convine prețul. Prezentarea de jos e valabilă pentru toate modele cu acea tehnologie și doar acest brand are Smart Diagnosis.

Te-ar mai putea interesa