LG FH2C3TD, mașină de spălat rufe cu Direct Drive

Mașina de spălat LG FH2C3TD e una destul de accesibilă pentru ce oferă: capacitate maximă de 8 kg, centrifugare de 1200 RPM; motor Direct Drive, eficiență energetică A+++ și autodiagnosticare. Panoul de control nu pare a fi prea avansat dar poate vă doriți să fie cât mai simplu și ușor de folosit. Unele modele de pe piață au un ecran LCD care afișează destul de multe informații, dar acelea sunt anumite opțiuni alese, timpul rămas, etapa programului etc. Acestea vă sunt afișate chiar și așa cu ajutorul acelor indicatori LED.

Nu aveți nevoie de un model mai dotat decât acesta și care să ofere ceva în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar modelele cu încărcare frontală au performanțe atât de ridicate, pentru că cele cu încărcare superioară au o lățime de 40 cm. Deci nu se pot incorpora prea multe tehnologii și capacitatea de spălare e limitată. Totuși, există variante cu încărcare frontală care au un design slim și performanțe de lăudat.

Panoul de control e la fel ca la multe alte modele, adică are buton central pentru selectarea programului dorit, ecran LED, indicatoare și butoane pentru diverse opțiuni. Chiar dacă nu are multe programe, multe dintre ele nici nu cred că le veți folosi. În general, se spală rufe ușor murdare, adică are sunt puțin transpirate, deci programul rapid e de ajuns. Totuși, pentru anumite țesături sau pete trebuie ales un program special.

Păreri pro și contra

Rufele beneficiază de un tratament special – 6 Motion, dar aceasta nu e singura mașină care oferă această caracteristică. Bineînțeles, doar modelele de la acest brand oferă această tehnologie dar mai sunt și altele, după cum am menționat mai sus. Puteau să pusă o ușă mai mare pentru a ușura introducerea rufelor, dar și așa unele programe au performanțe limitate.

Aveți toate motivele pentru a alege acest LG FH2C3TD și nu trebuie să aveți un buget foarte mare. Dimensiunile sale sunt destul de generoase și e și normal să fie așa la un model performant. Un aparat nu e prea fiabil dacă e prea compact.

Te-ar mai putea interesa