LG F6WD148TWIN, mașină de spălat rufe TwinWash cu uscător

Mașina de spălat rufe de jos LG F6WD148TWIN face parte dintr-o serie premium și se vede după panoul de control care e complet digital. Nu e prima mașină cu un astfel de panou de control și selectarea funcțiilor se face destul de ușor prin intermediul butoanelor senzitive. Discutăm de un model cu uscător incorporat și în partea de jos putem spăla articole ceva mai puține (până la 2 kg) cu un consum redus de resurse. Chiar dacă e mai înaltă decât restul, încărcarea ei e destul de ușoară și nu cred că se poate plânge careva.

Nu e pentru oricine și se vede după prețul său, însă e justificat de numeroasele caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e un model mare, are cele mai bune clase de eficiență – A. Multe modele disponibile nu pot usca foarte multe rufe, pe când ce ad e sus poate usca până la 8 kg de rufe.

Aparatul poate fi controlat prin aplicație dacă panoul de control vi se pare prea complex. Diametrul ușii e același chiar dacă pare mai mare, însă e suficient pentru a putea încărca cel mult 10 kg de rufe. De asemenea, se poate diagnostica aparatul pentru o eventuală problemă și rezolvarea ei va fi rapidă dacă știți cauza.

Păreri pro și contra

Uscătorul incorporat devine foarte util pentru că suportă o cantitate mai mare decât restul și aici mă refer doar la cele incorporate. Compartimentul cu încărcare frontală și se adresează ceva mai bine articole care le folosiți zi de zi, iar cel de jos spală articole delicate sau care necesită spălare manuală. Dar puteți încărca ambele compartimente și să spălați o mulțime de rufe în numai 49 minute.

LG F6WD148TWIN beneficiază de tehnologie TrueSteam la compartimentul mare și e o etapă suplimentare pentru a înlătura alergeni și a reîmprospăta conținutul. Mia sunt și alte tehnologii care redus consumul, iar una care nu am menționat-o e tehnologia de uscare EcoHybrid (alegeți modul Eco pentru a o folosi). E foarte important să citiți manualul său pentru a afla mai multe despre ea.

Te-ar mai putea interesa