LG F4WV910P2SE, model smart de culoare neagră

Mașina de spălat rufe LG F4WV910P2SE e pentru acele persoane care-și doresc să spele o cantitate mare de rufe într-un mod cât mai economic posibil. De la început ar trebui să scriu că deși are o capacitate de 10 kilograme, consumul energetic e de 53 kWh la 100 spălări.
În acest scurt review voi evidenția principalele aspecte pozitive care fac ca aparatul să merite achiziționat.

Însă, înainte de toate ar trebui să precizez faptul că aparatul e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi » foarte bun.
Din poza de alături se poate vedea că e disponibil pe culoare neagră așa încât va fi perfect pentru aceia care doresc un model mai special ca design.

Păreri pro și contra

Modelul F4WV910P2SE e unul cu o capacitate de 10,5 kilograme, motiv pentru care poate spăla pentru o familie formată din 5-6 persoane.
Pe lângă faptul că are AI DD (detectarea cantității și tipului de țesătură), acest model vine cu o multitudine de facilități utile precum cele de mai jos:

  • E un model smart din gama ThinQ acest lucru presupunând că e un aparat care poate fi controlat prin intermediul unui telefon inteligent.
  • Aparatul e construit din materiale de calitate. Un exemplu fiind cuva din inox care e 99% anti-bacterian.
  • Aspectul e de nota 10. Pe lângă faptul că are culoare neagră, butonul rotativ e unul din metal. Acest lucru e un plus pe partea de eleganță.
  • Aparatul e compatibil cu mașina de spălat mini care poate fi utilizată pentru spălarea unei cantități mici de rufe.

Am văzut că pe site-ul producătorului acest mode e precizat că e cu uscător și că are capacitate de uscare de 7kg. Acest lucru e o greșeală. Aparatul are cicluri de spălare care folosesc abur.

Aparatul acesta vine cu o multitudine de facilități utile care ajută la economisirea de resurse, spălarea rapidă și păstrarea rufelor mai mult timp ca noi.

Te-ar mai putea interesa