LG F4WV910P2S, mașină de spălat neagră cu WiFi

Mașinile de spălat rufe sunt de multe feluri, iar LG F4WV910P2S e o variantă Premium deoarece are dotări speciale și un design deosebit. Cu alte cuvinte, se vede ușor când un aparat e ceva mai deosebit și aceasta poate fi instalat în bucătărie alături de aparate care sunt tot pe negru. Alături de un astfel de aparat trebuie să alegeți un uscător de rufe care poate fi pus în dressing deoarece rufele vor fi gata de purtat după finalizarea programului.

Panoul de control e vizibil indiferent de momentul zilei deoarece e unul digital, iar butonul pentru alegerea programului de spălare iasă bine în evidență pentru că argintiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Adâncimea sa e relativ mică pentru o așa capacitate, astfel că putem spune că nu va ocupa mult spațiu și e loc sub blat dacă acolo e locul pentru a fi instalată. Mulți producători oferă mașini de spălat performante cu adâncime de 60 cm, dar și așa nu e o diferență foarte mare. Multe dintre caracteristicile sale speciale sunt acele tehnologii care le găsiți doar la acest brand și rezultatele sunt îmbunătățite semnificativ, chiar și programele sunt mai numeroase și se pot face ajustări pentru anumite tipuri de țesături.

Păreri pro și contra

Tehnologii mai numeroase sunt prezente doar la aparate recent lansate și care fac parte din segmentul de top, iar aici mă refer la următoarele AI DD (mișcări de spălare optimizate), Turbo Wash 360 (spălare și curățarea mai în profunzime), Steam+ (elimină alergenii), Direct Drive (motor mai silențios și fiabil). Are cea mai bună clasă de eficiență energetică de pe piață – A+++, astfel că facturile la energie vor fi mici. Aparatul poate fi controlat prin WiFi (SmartThinQ), iar diagnosticare a se face destul de simplu în cazul unei probleme. Programul de spălare rapidă are o durată destul de mică – 14 minute, dar mai sunt și alte opțiuni care le puteți alege.

LG F4WV910P2S poate spăla o cantitate impresionantă de rufe – 10.5 kg, iar dimensiunile standard ale acestui aparat sunt aceleași. Cu fiecare generație, performanțele cresc și aveți toate motivele să optați pentru un aparat mai modern.

Te-ar mai putea interesa