LG F4WV510S0, maşină clasa A+++ cu wi-fi

Petru persoanele care spală mult acest model LG F4WV510S0 e unul foarte bun pentru că are o capacitate de 10,5 litri aşa încât să poată spăla pentru 4-5 persoane.
Precum majoritate maşinilor de spălat moderne şi aceasta poate fi verificată/controlată de pe telefon deoarece are wi-fi.

Aparatul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat de la un brand premium care arată bine şi care are un panou de comandă minimal. E vorba despre unul cu touch.


Păreri pro şi contra

Modelul LG F4WV510S0 e unul despre care producătorul spune că e ideal pentru o familie cu 3-4 membri, dar eu sunt de părere că e bună şi pentru 5 persoane. Are o capacitate mare de 10,5kg, iar centrifugarea maximă se realizează la 1400 rotaţii.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e de 53 decibeli la spălare şi 71 la centrifugare.
Dimensiunile sale sunt unele normale de 56x60x85 axlxî, iar greutatea e de 70kg.
Consumul energetic e unul mic de 143 kWh pe an, iar în felul acesta are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Aparatul are numeroase programe printre care se numără programul rapid de 30 minute. Mai exact are 14 programe, chiar şi program pentru bumbac.
Motorul e unul Inverter care se caracterizează prin silenţiozitate, durabilitate şi economie de curent.
Are Fuzzy Logic, fiind numit AI DD. E mai special deoarece nu detectează doar cantitatea, ci şi ce fel de material e, iar în felul acesta alege mişcările optime pentru acel tip de ţesătură.
Pentru a fi un aparat igienic are tehnologia Steam care elimină 99% din alergeni prin aburi.

Dacă sunteţi interesaţi de un electrocasnic performant şi eficient atunci modelul de faţă ar fi numai bun. Poate fi utilizat acasă cât şi în scopuri comerciale (la o pensiune ori restaurant) datorită versatilităţii sale.
E echipată cu cele mai utile tehnologii printre care aş menţiona Fuzzy logic, motor cu inverter şi wi-fi.

Te-ar mai putea interesa