LG F4WV509S1E, model 9kg cu AIDD

LG F4WV509S1E e o mașină de spălat rufe modernă utilă unei familii formate din maxim 5 persoane și care vine echipată cu o multitudine de dotări utile.
Evident că are facilitatea AI DD care presupune detectarea cantității, iar din această cauză se economisesc resurse importante.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și poate spăla o cantitate mare de rufe.
LG F4WV509S1E

Păreri pro și contra

Mașina LG F4WV509S1E vine cu un număr mare de programe (14) așa încât să poată spăla mai multe tipuri de țesături. Alte avantaje ale acestui aparat ar fi următoarele:
– Vine cu AI DD care presupune detectarea cantității cât și a tipului de țesătură așa încât aparatul să economisească resurse, dar și ofere o îngrijire specifică pentru fiecare tip de țesătură (adică detectează tipul țesăturii).
– E smart de oarece are SmartThinQ, adică se poate interacționa cu aparatul prin intermediul unui telefon smart. Aparatul are conectivitate wireless
– Consumul energetic e unul scăzut întrucât are clasa B cu un consum de 58 kWh la 100 cicluri.
– Motorul din dotare e unul inverter garantat la 10 ani. Pe lângă durabilitate, alte avantaje ale motorului sunt nivelul redus de zgomot și că are un consum mic de curent.
Din păcate nu e un model cu funcție uscător, dar nu vă oprește nimeni să cumpărați un uscător dedicat cu pompă de căldură. Asta deoarece mașinile de spălat cu uscător nu sunt la fel de eficiente energetic precum modelele de uscătoare dedicate.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat avansat tehnologic, dar și care să poată spăla o cantitate mare cu un consum mic de resurse. În cazul spălării unei cantități reduse consumul va fi proporțional, adică se vor face economii mari de resurse.

Te-ar mai putea interesa