LG F4WV328S0E, model 8kg cu AI DD

LG F4WV328S0E e o mașină de spălat rufe utilă unei familii cu până în 4 persoane care vrea să spele eficient și fără bătăi de cap.
De la început trebuie să scriu că aparatul vine cu tehnologie care detectează cantitatea și tipul țesăturii. Aceasta poartă numele AI DD și are rol de economisire resurse.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din poza de alături se poate vedea că aparatul are un panou de comandă simplist așa încât să fie cât mai ușor de utilizat de oricine.

Avantaje și dezavantaje

Aparatul LG F4WV328S0E vine cu o capacitate de încărcare de 8kg așa încât să fie suficient pentru o familie de circa 4 persoane.
Principalele avantaje ale acestui aparat sunt cele de mai jos:

  • Vine cu viteză mare de centrifugare, aceasta fiind utilă stoarcerii corespunzătoare a rufelor. E vorba despre 1400 rotații, dar trebuie ținut cont de faptul că e viteza maximă.
  • Consumul energetic nu e mare, fiind vorba despre clasa C cu un consum mediu de 0,9 kWh per ciclu. Cu cât încărcarea e mai mică cu atât va scădea și consumul deoarece la încărcare parțială are consum de 0,64 kWh, iar la încărcare e un sfert are 0,32 kWh. La 100 cicluri consumul e de 63 kWh.
  • Are un număr mare de programe (14), printre care se numără și cel rapid de 14 minute (numit Rapid 14).

Are și câteva dezavantaje printre care faptul că nu are uscător și că nu e smart. Acestea nu sunt dezavantaje majore deoarece până la urmă avem nevoie de o mașină de spălat și nu e un aparat „all in one”.

Per ansamblu acest model se va dovedi folositor persoanelor care vor un aparat util în gospodărie cu ajutorul căruia să aibă rufe impecabile. Evident că spălarea se va face cu cât mai puține resurse deoarece are AI Direct Drive.