LG F4WV310S6E, mașină de spălat clasa B cu AI DD

LG F4WV310S6E e o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 10,5 kilograme așa încât să fie potrivită pentru o familie formată din maxim 6 membri. Cum e în cazl altor modele de la LG și acesta vine cu tehnologii care economisesc resurse, iar printre acestea se numără AI DD.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern cu facilități premium. Din imaginea de alături se poate observa că e unul de culoare albă cu un panou de comandă normal și cu inscripția motor Inverter Direct Drive garantat 10 ani.

Păreri pro și contra

Modelul LG F4WV310S6E e unul potrivit pentru o familie numeroasă, dar se va descurca bine și dacă vreți să spălați mai puțin deoarece are multe facilități utile precum:

  • AI DD care e o combinație între detectarea automată a cantității și tipului țesăturii așa încât să se consume mai puțin curent și spălarea să se realizeze în funcție de material.
  • Are LG Steam, adică dotări care elimină alergenii așa încât să nu aveți probleme respiratorii sau ale pielii.
  • Clasa de eficiență energetică e B cu un consum energetic de 61 kWh la 100 spălări.

Din păcate nu este un model slim, dimensiunile sale fiind de 57x60x85 axlxî cm, iar greutatea de 66kg. Având în vedere capacitatea mare de încărcare nici nu avea cum să fie o mașină compactă.
Pentru ca rufele să fie cât mai bine stoarse are centrifugare la 1400 rotații, aceasta fiind viteza maximă. La această etapă aparatul are un nivel de zgomot de 73 decibeli.

Per ansamblu, acest model ar fi recomandarea mea în cazul în care vă doriți un aparat pentru a spăla cantități mari de rufe. După cum am scris anterior, consumul de resurse e unul proporțional cu cantitatea așa încât dacă spălați o cantitate mică atunci și consumul de resurse o să fie unul mic.