LG F4WT409AIDD, model clasa A3+ cu Wi-Fi

LG F4WT409AIDD e o maşină de spălat modernă cu o capacitate de 9kg (volum 59 litri) aşa încât să poată spăla pentru 4-7 persoane. Consumul energetic nu e unul mare deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum anual de 152 kWh.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se recomandă prin faptul că are capacitate mare de spălare, e uşor de folosit şi arată bine.


Păreri pro şi contra

Modelul LG F4WT409AIDD e unul avansat tehnologic prin faptul că are funcţia Smart Diagnosis, AI DD şi SmartThinQ.
Smart Diagnosis presupune faptul că aparatul ne atenţionează în cazul în care sunt probleme în funcţionarea sa aşa încât să luăm măsuri pentru ca acesta să nu strice. AI DD e o combinaţie între Fuzzy Logic (detectează cantitatea) şi un mecanism care detectează delicateţea materialului. În felul acesta e optimizată metoda de spălare şi resursele utilizate.
Precum toate aparatele smart de la LG şi acesta are SmartThinQ, iar în cazul acestui model aparatul e inteligent prin faptul că poate fi operată de la distanţă, se pot descărca programe suplimentare şi e compatibilă cu diferiţi asistenţi vocali (Alexa, Google Assistant).
Aparatul e unul igienic deoarece are tehnologia Steam+ care elimină 99,9% din alergeni prin utilizarea de aburi.
Nivelul de zgomot e unul scăzut deoarece are 52 decibeli la spălare şi 75 la centrifugare.
Motorul care echipează acest model e unul de tip Inverter garantat la 10 ani care se recomandă prin faptul că e silenţios, durabil şi economic (nu consumă mult curent).

Per ansamblu acest aparat e pentru persoanele interesate de ceva care să funcţioneze la fel de bine pe cum arată. Produsele LG sunt unele de calitate superioară, acest lucru fiind valabil şi în cazul modelului de faţă.
Garanţia standard e una de 2 ani, putând fi mărită la mai mult.

Te-ar mai putea interesa