LG F4WN609S2T, mașină de spălat rufe argintie

LG oferă multe aparate competitive și cu un design modern, după cum se vede și în poza de jos. E vorba de LG F4WN609S2T care are specificații excelente, dar și tehnologii avansate. Aceasta nu e singura mașină de spălat cu Smart Diagnosis, mai există și o variantă pe alb, dar eu prefer pe cea de jos deoarece e argintie. Nu prea ai ce să- reproșezi, iar posesorii ei chiar sunt mulțumiți de ea.

Designul modern al acestui aparat chiar atrage multe priviri și la prima vedere ai impresia că e vorba de o ușă foarte mare, însă doar partea exterioară are un diametru mai mare.  Arată bine, nu am ce să reproșez, combinația de negru cu argintiu e bine aleasă și e perfectă dacă aveți aparate în bucătărie pe aceste două culori. Mă gândesc că vă gândiți să o puneți sub blat, unde i-ar fi locul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua generație oferă un design compact pentru așa performanțe și mă refer strict la adâncimea aparatului – 56 cm. Interfața digitală e de tip touch, iar butonul pentru selectare programului a rămas el rotativ. E ușor de folosit și manualul său oferă informații suplimentare.

Are cel mai bun consum de energie, de aceea clasa de eficiență energetică e A+++, dar și la centrifugare și spălare are clase bune – A, deoarece se ține cont de specificațiile sale.

Păreri pro și contra

Are un motor silențios numit Direct Drive, numeroase programe din care puteți alege pentru a obține cele mai bune rezultate, control prin WiFi și aplicația LG ThinQ, diagnosticare rapidă a aparatului, spălare cu aburi, spălare rapidă cu TurboWash (în numai 59 minute), tehnologie 6 Motion (mișcări delicate pentru rezultate optime). O mașină atât de performantă vă ajută să câștigați timp pentru că programele sunt mai scurte fără a fi afectate rezultatele.

LG F4WN609S2T e un aparat ceva mai special și nu se compară cu modelele sub 1500 sau 2000 lei. Ideea e că prețul e unul justificat și veți avea un aparat care spală mult, stoarce bine și oferă un tratament bun pentru rufe.

Te-ar mai putea interesa