LG F4WN609S1, mașină de spălat cu Smart Diagnosis

Noile mașini de spălate haine au funcții deosebite, iar Smart Diagnosis e una dintre ele și o găsim la modelele brandului LG. LG F4WN609S1 oferă această dotare și puteți diagnostica rapid aparatul și să rezolvați problema fără a pierde timp. Modelele acestui producător au un design specifica și care e pe placul multor utilizatori. Combinația de alb cu negru e una bine aleasă și panoul de control digital e bine evidențiat și e vizibil indiferent de momentul zilei (mă refer când aveți un program în desfășurare).

Are un design modern și ușa are un aspect elegant pe negru, se crează impresia că diametrul hubloului e mai mare – 30 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Performanțele aparatului sunt de lăudat pentru că vorbim de o capacitate de spălare mare – 9 kg, iar cea de stoarcere e de 1400 RPM. Acestea sunt valori maxime și variază în funcție de selecțiile voastre. Aparatul se poate controla prin WiFi, adică telefonul mobil poate fi util în acest sens și raza de control e mai mare decât prin bluetooth. Smart ThinQ ajută în acest sens și e necesară doar aplicația pe mobil și puteți alege chiar și alte programe pe lângă cele presetate. Acestea sunt câteva motive pentru care merită aleasă, însă mai sunt și altele.

Păreri pro și contra

Programul rapid al acestui model are o durată scurtă – 14 minute, iar capacitatea e ceva mai mare decât la alte modele. Cu TurboWash programul de spălare are o durată de numai 59 minute, iar voi trebuie să luați în calcul și capacitatea mare. Cu alte cuvinte, veți spăla mai rar și se economisesc resurse deoarece programul se adaptează la încărcătură. E un aparat compact și silențios care poate fi pus oriunde pentru că adâncimea de numai 56 cm permite acest lucru. Cu opțiunea Steam puteți elimina majoritatea alergenilor sau puteți pregătii haine pentru a fi călcate ulterior.

LG F4WN609S1 e unul dintre variantele care avansate ale acestui brand, de aceea prețul e ușor piperat, însă consider că e justificat de numeroasele tehnologii sau dotări speciale. Funcția AI DD ajută la protejarea țesăturilor prin mișcări specifice.

Te-ar mai putea interesa