LG F4WN408S0, maşină clasa A+++ cu capacitate de 8kg

LG F4WN408S0 e un electrocasnic din categoria maşini de spălat şi e o soluţie perfectă pentru o familie cu 3-4 persoane. Se diferenţiază de alte aparate similare prin eficienţă energetică superioară (adică are un consum mai mic de curent), control smart (e dotat cu wifi) şi piese durabile (motorul are garanţie 10 ani).

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat avansat din toate punctele de vedere.
Panoul de comandă e unul simplu reprezentat de o rotiţă şi un ecran. În felul acesta o să comandaţi uşor aparatul. Panoul de comandă e unul tactil.


Păreri pro şi contra

Şi maşina LG F4WN408S0 are Fuzzy Logic, în varianta LG purtând numele de AI DD.. Pe lângă detectarea greutăţii mai are rol de a detecta şi ţesătura, iar în acest fel alege mişcările optime.
Aparatul acesta va fi alegerea perfectă pentru persoanele sensibile deoarece vine cu caracteristica Steam care foloseşte abur pentru eliminarea alergenilor.
Nu este un aparat gălăgios deoarece vorbim despre un nivel de zgomot la spălare de 52 decibeli, iar la centrifugare e de 74.
Centrifugarea maximă se realizează la 1400 rotaţii. În felul acesta aparatul pregăteşte rufele pentru o uscare care să nu dureze aşa de mult.
Pe an acest aparat are un consum energetic de 117 kWh, iar din această cauză are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Pentru unele persoane probabil că sunt importante dimensiunile, vorbind despre un aparat de 8kg. Acesta are 85x60x56 îxlxa cm.
Aparatul are şi cuvă din inox, acest lucru ajutând la reducerea bacteriilor.

Un astfel de aparat se adresează familiilor care vor să spele o cantitate mare de rufe cu un consum mic de resurse (aici mă refer la curent şi apă). Apă se consumă mai puţină prin detectarea cantităţii şi utilizarea de atâta apă cât e nevoie pentru spălarea acesteia.
Probabil că cea mai importantă piesă e motorul Direct Drive care e un motor inverter. Acesta, pe lângă că are garanţie de 10 ani, e silenţios, durabil şi eficient energetic.

Te-ar mai putea interesa