LG F4JY2S, mașină F4J7VY2S Titan C3 cu wifi, 9kg și 1400 rotații

LG F4JY2S Titan C3 e o mașină de spălat haine care se încarcă frontal, are afișaj LED, viteză de centrifugare de 1400 rotații și eficiență energetică A+++.
Se adresează celora care intenționează să spele multe rufe, mai exact dacă au o familie numeroasă ori o pensiune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual și al caracteristicilor. Din imaginea alăturată se poate vedea că e un model gri cu aspect premium.


Caracteristici

Mașina LG F4JY2S e un model cu încărcare frontală, capacitate de 9kg și clasa A+++ de eficiență energetică.
Modelul F4J7VY2S (așa mai e cunoscut pe unele site-uri) are SmartThinQ (control prin NFC al mașinii cu ajutorul unui smartphone cu Android sau iOS).
Motorul e unul foarte fiabil întrucât vine cu Direct Drive, fiind un model Inverter. Deoarece e vorba despre un motor cu acționare directă avem parte de vibrații la minim și zgomot puțin. Acest motor e unul garantat la 10 ani și asta ne dă de înțeles că e unul foarte bun.
Aspectiv se prezintă bine, aparatul având aspect argintiu opac, iar ușa e una argintie cu negru.
Are 6 Motion, adică aparatul are niște mișcări specifice în funcție de tipul de țesătură spălat. În acest fel rufele sunt spălate mai bine și sunt ca noi mai mult timp.
SpaSteam e o caracteristică despre care trebuie spus că e un program anti-alergic care folosește apă și căldură pentru a crea aburi care dezinfectează și igienizează hainele. În acest fel se reduc până la 99,9% din alergeni.

Avantaje

Consumă puține resurse, iar în acest fel ne recuperăm banii în timp pe durata utilizării aparatului.
Se pot adăuga rufe oricând întrucât aparatul are buton Add item localizat în partea dreaptă sub display.

Verdict

LG F4JY2S, cunoscut și ca Titan C3 sau LG F4J7VY2S, e un aparat recomandat celora care vor un aparat cu o capacitate mare de încărcare și care să nu consume mult curent sau alt fel de resurse.

Te-ar mai putea interesa