LG F4J7TH1W, mașină de spălat cu uscător

LG F4J7TH1W e un electrocasnic de meri dimensiuni care poate spăla și usca cantități impresionante de rufe. E un aparat 2 în 1 care nu doar e eficient, dar ne va ajuta să economisim spațiu.
Se adresează persoanelor interesate de un aparat multifuncțional clasa A care să poată spăla rufe pentru 4-5 persoane.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la un brand ok. Din imaginea de alături puteți vedea cum se prezintă acest model. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest model, adică faptul că are un display mare și puține butoane.

LG F4J7TH1W

Caracteristici

Vine cu 14 programe (pentru spălare), iar pentru cei interesați de programul rapid trebuie știut că acesta are 30 minute.
Are un nivel de zgomot scăzut de 52 decibeli la spălare. E un nivel de zgomot normal.
Economia de curent e posibilă grație motorului Direct Drive, iar în acest fel consumul anual de curent e de 117 kW/h.
Spălarea se realizează bine întrucât vorbim despre 1400 rotații, iar în acest fel și uscarea se va realiza rapid.
Pentru fiecare tip de țesătură există o mișcare specifică a tamburului întrucât e un model cu tehnologia 6 Motion.
Truesteam presupune că aparatul poate curăța cu aburi, iar acest lucru are mai multe avantaje printre care și faptul că împiedică formarea bacteriilor.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu are un cost prea mare, că e un aparat 2 în 1, eficiența energetică, multitudinea de tehnologii integrate, fiabilitatea (motorul e garantat la 10 ani) și altele.
Singurul dezavantaj ar fi că acest model nu e slim, adică compact… în acest fel ați fi economisit mai mult spațiu.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat premium care să poată spăla eficient pentru vreo 4 persoane atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Faptul că are uscător integrat e foarte util întrucât în acest fel economisim spațiu. Un alt avantaj al uscătorului (printre multe altele) e că hainele pot fi uscate în casă.

Te-ar mai putea interesa