LG F4J7JY2W, mașină smart de 10kg, clasa A+++

Mașina LG F4J7JY2W e una adresată celora interesați de un aparat semi-profesional la un cost nu prea mare. Se recomandă pentru pensiuni, hoteluri ori familii mari. Nu face rabat de la tehnologii noi cum ar fi wireless, Fuzzy Logic și control touch.
Ar putea fi considerată o variantă alternativă la mașinile profesionale… cu mențiunea că nu e. (O mașină de spălat rufe profesională costă peste 5000 lei.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are integrate facilități utile… în sensul că ne ajută să spălăm ai rapid și mai economic. Din imaginea de alături se poate vedea că modelul de față e unul cu un ecran LED mare.


Caracteristici

Aparatul F4J7JY2W al LG e unul scos pe piață în 2017, iar printre cele mai importante specificații tehnice sunt capacitatea de 10 kilograme, cele 1400 rotații și clasa A+++ -40%.
E un aparat care combate alergiile prin utilizarea aburilor. În acest fel sunt reduși 99,9 procente din alergeni.
Ceva caracteristic LG e 6 Motion, adică aparatul oferă mișcări diferite pentru fiecare tip de țesătură. Am văzut că și alți producători au început să preia caracteristica aceasta și să o redenumeasă, dar LG a fost primul… din câte știu eu.
Motorul e unul inverter, iar acest lucru înseamnă că e mai rezistent, economic și silențios. Ceva caracteristic acestor motoare e și faptul că au garanție 10 ani.

Avantaje

Principalele lucruri pe care le apreciez la acest model sunt consumul foarte mic de curent (117 kWh pe an), Fuzzy Logic (acea funcție care presupune că aparatul are senzori pentru detectarea cantității și adaptarea resurselor în funcție de aceasta) și că e un aparat premium (panou de comandă modern cu puține butoane).

Concluzii

Modelul Titan C3 F4J7JY2W e unul apărut pe piață în anul 2017 și oferă posibilitatea controlării sale prin aplicație de pe smartphone, iar datorită cuvei mari poate spăla articole vestimentare mari sau pături.
Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă vizual acest model vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa