LG F4J6VG1W, model cu uscător la un preț ok

LG F4J6VG1W e un electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe cu uscător integrat. Se poate spune că e un aparat 2 în 1, iar facilitățile oferite sunt foarte multe deoarece vorbim despre centrifugare la 1400 rotații, clasa A de eficiență energetică, Add item și altele.

Acest produs electro are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un produs premium care e similar mașinilor pe la 3000 lei. Mai exact are ceva similar Add Wash de la Samsung, iar în varianta LG poartă numele de Add item.
Din poza de alături se poate observa că acest model e unul destul de simplu, având puține butoane și un ecran mare.


Avantaje

Pentru diferite feluri de țesături există funcția 6 Motion DD. În acest fel în funcție de tipul de țesătură există mișcări diferite ale tamburului.
Motorul nu doar are o garanție de 10 ani, ci e unul silențios. Produce mai puține vibrații și mai puțin zgomot. Nivelul de zgomot la spălare e de 53 decibeli, iar la centrifugare e 74. 🙂
Precum alte modele ale anului 2018 și acesta are NFC. Acest lucru presupune faptul că prin intermediul telefonului puteți utiliza programe noi. Cu mențiunea că trebuie să descărcați aplicația specifică.
Dacă sunteți o persoană cu diverse alergii atunci trebuie să știți că aparatul acesta are program anti-alergic așa încât sunt creați aburi dezinfectanți.

Dezavantaje

Uscătorul putea avea o capacitate mai mare. În momentul de față are 5kg, chiar dacă mașina are 9kg pentru spălare.

Concluzii

Modelul LG F4J6VG1W e unul de top și se adresează celora cu o familie mare (5+ membri), iar acest lucru se datorează capacității mari de 9kg la spălare.
Banii dați pe acest aparat o să vi-i recuperați prin faptul că are o clasă energetică superioară A, iar la spălare are tot clasa A. Pe an are un consum energetic de 1224 kWh și de 11400 litri de apă.
Fiabilitatea acestui produs e una ok, garanția standard e de 2 ani (motorul are 10 ani garanție) și poate fi extinsă la maxim 4 ani.

Te-ar mai putea interesa