LG F4J6TY0W, model premium cu SpaSteam

Ca multe alte mașini de spălat LG și LG F4J6TY0W e realizată în Polonia. Vine cu caracteristica SpaSteam care presupune o sterilizare eficace a hainelor prin abur valabilă pentru programul anti-alergic. În acest sens există 3 programe suplimentare Bumbac Steam, Baby Steam și Antialergic Steam. Prin caracteristica Spa Steam alergenii sunt reduși cu până la 99,9%. (Alergenii pot crea probleme respiratorii or iale probleme.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Modelul LG F4J6TY0W vine cu o capacitate mare de 8 kilograme și 1400 rotații.


Pro

Vine cu un consum foarte mic de curent anual de 132 kWh. Clasa de eficeință fiind A+++ -30%. Deci e cu 30 de procente mai eficient decât oricare alt model A+++.
Are o capacitate mare de spălare de 8 kilograme, fiind foarte utilă pentru o familie formată din 4-5 persoane.
Nivelul de zgomot e unul normal de 55 decibeli la spălare și 73 la centrifugare.
Motorul e unul cu 10 ani garanție, fiind unul de tip Inverter Direct Drive.
Numărul de programe e 14, dar aveți la dispoziție și altele prin intermediul telefonului mobil. Mai exact aparatul e unul cu NFC și caracteristica Tag On. Prin aceste lucruri puteți utiliza alte program mai speciale (Wool, Cold Wash, Baby Care). mașina are caracteristica Smart ThinQ care face din aparatul unul smart, însă nu are Wi-Fi așa încât să fie controlat de la distanță. Programul pentru smartphone se instalează din memoria mașinii de spălat prin apropierea de simbolul Tag On (mai multe detalii în manualul de utilizare).
E dotat cu 6 Motion care înseamnă că pentru fiecare tip de țesătură există un tip de mișcare.

Contra

Nu e un model smart așa încât să poată fi controlată de la distanță. Mai exact să poată fi pornită în cazul în care sunt rufe în ea, iar ușa e închisă. Sau, de ce nu să închidă ea singură ușa și să spele.

Concluzie

Modelul LG F4J6TY0W e unul adresat persoanelor interesate de un aparat ușor de folosit și care să aibă o eficiență energetică deosebită. Având un consum mic de curent o să vă recuperați banii pe parcursul utilizării sale.
Dacă vreți o alternativă cu SmartThinQ, dar care să aibă o capacitate mai mică vă recomand acest model.

Lasă un comentariu