LG F4J6TGOW, mașină cu uscător și Direct Drive

Mașina de spălat cu uscător LG F4J6TGOW e un model destul de interesant care poate usca o cantitate decentă de rufe. Chiar dacă ușa pare mare, e aceeași doar că are un design mai elegant. Puteți spăla o cantitate de până la 9 kg, dar puteți alege să spălați chiar și 5 kg dacă nu vreți să scoateți din rufe pentru uscare. Puteți detecta rapid o problemă cu Smart Diagnosis, dar numai dacă aveți și un smartphone cu aplicație. Performanțele sale sunt mari că doar nu e vorba de un model accesibil.

Nu poate fi un aparat prea compact cu astfel de dotări și tehnologii (adâncime de 56 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar mașinile cu încărcare frontală au uscător și se poate vedea că au o adâncime mai mare – 56 cm. Nu veți găsi aparate foarte bine dotate și prea compacte. Unele programe pot limita performanțele mașinii pentru că anumite țesături cer un altfel de tratament. Are în total 14 programe iar o parte dintre ele sunt programe speciale.

Poate spăla cel mul 8 kg de rufe și vă recomand să nu depășiți această cantitate. Orice model performant care poate spăla mult trebuie să aibă o tehnologie care să poată detecta cantitatea de rufe ori să poată spăla cu jumătate de resurse pentru jumătate din cantitatea maximă. Panoul de control oferă posibilitatea selectării centrifugării, reset, ecran cu informații despre timpul rămas, programare întârziată etc.

Cu acest tip de aparat economisiți spațiu dar și timp pentru că are numeroase programe care oferă cele mai bune rezultate (rufe curate și uscate).

Păreri pro și contra

E un aparat care poate fi de folos atunci când nu aveți unde să uscați rufele sau poate nu aveți timp pentru ele. Majoritatea uscătoarelor de rufe incorporate au performanțe limitate, adică nu uscă toate mult, de aceea există și uscătoare clasice care costă cam cât o mașină de spălat.

Chiar dacă LG F4J6TGOW e mai scumpă decât o mașină de spălat clasică, oferă cam aceleași tehnologii ca un model din această generație: 6 Motion (spală mai bine și protejează țesăturile), autodiagnosticare, motor Inverter Direct Drive, Tag ON (prin NFC).

Te-ar mai putea interesa