LG F4J6EY2W, mașină de spălat rufe cu Inverter Direct Drive și NFC

Mașina de spălat rufe LG F4J6EY2W face parte din segmentul premium deoarece are tehnologie 6 Motion Direct Drive, NFC (cu un smartphone puteți pune alte programe), Smart Diagnosis (diagnosticați și rezolvați rapid o problemă), spălare cu aburi și program anti-alergic. Bineînțeles, designul mașinii sugerează că e vorba de un model mai special și nu mi se pare că are un preț foarte mare pentru ce oferă. Nu poate fi o mașină de spălat Slim (îngustă), că doar are un motor de acționare directă performant și multe altele.

În general, mașinile care spală peste 8 kg de rufe au adâncime de peste 50 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă aveți impresia că ușa e foarte mare, ea e cu puțin mai mare decât una clasică pentru a ușura încărcarea aparatului. E de apreciat finisajul exterior care e unul foarte elegant. Specificațiile tehnice ale acestui aparat sunt și ele foarte importante și mă refer la: capacitate de încărcare de 8,5 kg, centrifugarea de 1400 RPM și clasa de eficiență energetică A+++. Celelalte clase de eficiență sunt conform specificațiilor anterior menționate – A la spălare, respect A la centrifugare.

Nu voi enumera toate programele sale, ci voi menționa că puteți pune în jur de 20 de programe pe acestă mașină de spălat. Procesul de spălare e mai eficient cu următoarele tehnologii: detectare automată a cantității, SteamSpa, oprire și adăugare, sistem de reglare a consumului, programare întârziată.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt superioare și oricine și-ar dori o mașină silențioasă, eficientă și compactă care poate spăla cu aburi. Un aparat atât de avansat oferă și o mulțime de funcții, dar asta nu înseamnă că va fi greu să-l folosiți. Are un panou de control interesant și utilizarea sa poate fi ușurată dacă dețineți un telefon smart. Nu puteți să spuneți că nu are programul preferat și se poate personaliza după bunul plac procesul de spălare.

LG F4J6EY2W nu e singura mașină cu aceste tehnologii și din câte am observat, acest brand oferă numeroase astfel de mașini de spălat. Mulți utilizatori caută un aparat mai avansat  care poate ușura viața de zi cu zi.

Te-ar mai putea interesa