LG F4J5VY4W, mașină de spălat rufe cu 6 Motion DD

Mașina de spălat rufe poate fi destul de performantă în special dacă e una cu capacitate mare de spălare. Modelele de 9 kg nu mai sunt atât de scumpe cum au fost în anii precedenți, iar LG F4J5VY4W e una dintre ele. Nu aveți nevoie de altă mașină pentru că aceasta are tehnologii avansate dar și numeroase opțiuni și programe pentru diversele țesături. E foarte important ca voi să alegeți setările potrivite și ele sunt explicate în manual (în caz că nu ați mai avut un model de la acest brand).

Modelul din imagine are un design deosebit care evidențiază panoul de control dar și ușa. Totuși, ușa are cam același diametru ca și restul, doar pare a fi foarte mare. Se poate vedea în unele poze de prezentare dar și în realitate. Încărcare e ușoară pentru că ușa se deschide larg și interiorul e spațios. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Alegeți cu încredere un aparat de la un producător foarte bun pentru că oferă tehnologii de actualitate. Cu sistemul Direct Drive, mașina a devenit mai silențioasă și fiabilă, însă mai sunt și alte modele de la LG care prezintă un motor cu acționare directă. Smart Diagnosis permite diagnosticarea rapidă a mașinii și rezolvarea rapidă a problemei.

Păreri pro și contra

Are un program destul de rapid de 30 minute care e perfect pentru rufe puțin murdare (transpirate), iar ulterior le puteți pune în uscător pentru ca următoarea zi să le puteți purta. Dacă nu aveți un uscător, vă recomand unul cu pompă de căldură, pentru că are un consum mic de energie și vă ușurează viața. Oferă și un program contra alergiilor și se folosește de abur pentru a îndepărta alergenii. Trebuie să vă uitați la caracteristici tehnice principale, iar aici mă refer la clasă energetică, capacitate de spălare și centrifugare. Toate acestea sunt la valori aproape maxime – A+++, 9 kg, respectiv 1400 RPM.

LG F4J5VY4W are un tambur care se mișcă în diverse direcții pentru cele mai bune rezultate, astfel rezultatele se îmbunătățesc. Fiind un aparat nou și automat, se poate programa pornirea, adică se poate amâna programul.

Te-ar mai putea interesa