LG F4J5TN7S, mașină de spălat rufe cu NFC Tag On

Mașina de spălat rufe LG F4J5TN7S e una deosebită pentru că oferă dotări ca: NFC Tag On (se pot folosi și program de spălare diferite ori personalizate dacă vă folosiți de un smartphone), Smart Diagnosis (se folosește de NFC și diagnosticați rapid orice problemă), motor Direct Drive (mai silențios, puternic, fiabil și economic), 6 Motion DD (mai multe mișcări ale tamburului) și un panou de control modern. Nu orice brand oferă un astfel de aparat, iar prețul e suficient de atractiv.

Merită să alegeți un brand mai experimentat și care oferă doar astfel de mașini de spălat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Majoritatea mașinilor de spălat rufe de pe piață sunt cu încărcare frontală și panoul de control diferă în funcție de brand și serie. La aceasta controlul e unul interesant, dar nu e complet digital. Caracteristicile tehnice sunt destul de bune ș nu cred că veți găsi ceva mai bun pentru astfel de dimensiuni: 1400 RPM, 8 kg și A+++. Clasa de eficiență energetică se oferă în funcție de consumul de energie într-un program standard.

Sunt atât de multe de spus despre acele sisteme care îmbunătățesc spălarea, dar cred că știți deja cât de importante sunt pentru a obține programele dorite. Că doar de aceea și vă doriți o astfel de mașină de spălat și nu una banală de la un alt brand.

Păreri pro și contra

E foarte important că un astfel de aparat să fie eficient și cât mai performant pentru acele dimensiuni. Bineînțeles, nu e cel mai mare model de pe piață – adâncime de 56 cm. Doar variantele profesionale au înălțime și lățime mai generoase. Modelele cu finisaj argintiu sunt destul de puține și sunt ceva mai elegante decât cele pe alb. Depinde unde vreți acest aparat, poate vreți să se asorteze cu restul aparatelor.

LG F4J5TN7S nu poate fi prea accesibilă și cred că sunteți conștienți că e vorba de o mașină de spălat premium. Bineînțeles, pot fi chiar și variante mai avansate decât aceasta dar nu cred că veți avea nevoie de mai multă performanță sau eficiență energetică.

Te-ar mai putea interesa