LG F4J3TN5WE, model clasa D cu 6 Motion DD

LG F4J3TN5WE e o mașină de spălat rufe pentru o familie cu până în 4 membri deoarece are o capacitate de 8kg. Consumul energetic nu e mare întrucât discutăm despre clasa D cu un consum de 73 kWh la 100 spălări.
Încă de la început trebuie să scriu că acest model nu e unul smart, dar în schimb va fi foarte ușor de folosit. Are facilitatea Smart Diagnosis, dar aceea e mai mult referitoare la depanarea paratului și nu la adăugarea de programe suplimentare sau ceva de genul.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de la un producător cunoscut și care are o fiabilitate foarte bună.

Păreri pro și contra

Modelul LG F4J3TN5WE este unul echipat doar cu tehnologie utilă așa încât utilizarea să nu fie complicată, iar costul de achiziție să fie cât mai mic. Principalele avantaje ale acestui model ar fi cele de mai jos:

  • 6 Motion DD care presupune că pentru fiecare tip de țesătură există mișcări specifice.
  • Motorul e unul inverter așa încât să consume puțin curent, să fie durabil și să fie silențios.
  • Eficiența energetică a mașinii e una superioară deoarece la 100 spălări consumă 73 kWh, iar din această cauză are clasa D.
  • Viteza de centrifugare e una superioară de 1400 rotații. Aceasta contribuie

Din păcate nu are uscător integrat așa că nu putem spune că e un aparat 2 în 1. Iar, un alt aspect negativ ar fi că aparatul nu e slim, dimensiunile acestuia fiind de 55x60x85 axlxî cm.

Per ansamblu, acest model se va dovedi mai mult decât suficient pentru persoanele interesate de ceva aspectiv și funcțional. Cât despre fiabilitate, acest aparat are o fiabilitate foarte bună așa încât aparatul va putea fi utilizat 15-20 ani fără probleme.
Garanția standard e una de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult, adică la maxim 4 ani.

Te-ar mai putea interesa